Jump to content

Sign in to follow this  
CKAJCA

Problems with Tutorial 1

Recommended Posts

Due to the pressure of work I have not had time to do any flying. I thought I would do the tutorials again just to get back into the swing of things.

I am trying to do tutorial 1 but having followed the tutorial documentation my aircraft is on the runway but the engines are not running and eveything is dead. Am I supposed to Load a saved flight or am I doing something else wrong? I feel like such an idiot not being able to even do the first tutorial. :-(

 

Colin


Regards Colin Ackerman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hiya,

 

Are you using the aircraft variant specified in the tutorial? If the problem persists, then go turn on the battery on the overhead pedestal to turn on the FO's FMC, navigate to the PMDG menu and select start-up state to default. Once you have done this, press load start-up state and then let the plane restart and go through its 20 second sequence.

 

Hopefully this helps.

 

Cheers


Sam Book

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you soooo much. You were right, I had the aircraft set to cold and dark. Do I feel Like an idiot :-(


Regards Colin Ackerman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...