Jump to content

Sign in to follow this  
slavik35ua

SODE 1.4.2

Recommended Posts

Hello, dear forum members,

when installing SODE, I faced this trouble, and I don't have a clue how to fix this thing, any help will be appreciated.

Screenshot_1.jpg


Viacheslav Pyrih

My potato: CPU: Intel Core i7 6700K 4.0GHz | GPU: MSI GTX 1070 Gaming Z 8108 Mhz | RAM: Kingston HyperX Fury DDR4 2400Mhz | MB: MSI Z170A Tomahawk | Cooling: be quiet! Shadow Rock Slim 190 TDP | HDD: WD 1TB Blue WD10EZEX | PSU: be quiet! Straight Power 10 600W

 

Still waiting for the QW 787

Share this post


Link to post

Contact the developer of SODE.


Ed Wilson

Mindstar Aviation
My Playland - I69

Share this post


Link to post
1 hour ago, WarpD said:

Contact the developer of SODE.

I'm registered on their forum, but can't create a topic bout this, it says "you don't have enough rights to do this"

 

 

 

sent them a direct email.


Viacheslav Pyrih

My potato: CPU: Intel Core i7 6700K 4.0GHz | GPU: MSI GTX 1070 Gaming Z 8108 Mhz | RAM: Kingston HyperX Fury DDR4 2400Mhz | MB: MSI Z170A Tomahawk | Cooling: be quiet! Shadow Rock Slim 190 TDP | HDD: WD 1TB Blue WD10EZEX | PSU: be quiet! Straight Power 10 600W

 

Still waiting for the QW 787

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...