Jump to content

Sign in to follow this  
GSalden

Belgium 2012 free photoscenery

Recommended Posts

Thanks for the fix. Well, I've added it to my scenery and now have 93 files instead of 92, same as you. But I still have that free patch. :huh:

 

I'm puzzled. Those 93 files make up 3.53gb here with right clicking and looking at the properties. Is that size correct when you look at yours?

 

I have 96 files and a total size : 3.955.115 kB :rolleyes:

And i have not seen a free patch.

 

And i have 17 files "Area_LP1_snapOff" and 79 files "Area_LP2_snapOff"

 

Jan

Share this post


Link to post
Share on other sites

On the number count, you may have added the Brussels HD files (4) to your 92 file basis from Belgium 2012. So that's the 96. With the file from Gerard's last post, you would have 97. Same as I do.

On the overall size, you may end up with 3.81gb or those 4.097.344.000 bytes which I have too.

 

They free patch doesn't concern me much, I'm just looking for the cause. This would be a personal matter of course, but since I've uploaded my files and people downloaded them, I may have spread some error of mine or one being attached to the download I once made.

 

Where did you get your files from?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Where did you get your files from?

 

I have the files from the first up load from Gerard, but some where i make a mistake ,the Brussels files are also in the Belgium map. :rolleyes:

I have removed the Brussel files and include the fix and the last file from Gerard i have now 93 files.

 

But i have take a look on the position N51.16.03 - E03.40.55 and when i look careful i see that i missing also a part,i was difficult to see i use a other texture .

I use the texture from Aime Leclercq,they are a little darker as the standard FSX texture.

 

The free patch is close to the border of the Netherlands i have the NL2000 scenery also.

I have moved the Belgium scenery up and down in the scenery library but no effect still the free patch.

 

Jan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the follow-up information, Jan.

 

I have the files from the first up load from Gerard

So you did not download 'my' stuff, right? That's vital and perhaps points to a problem with the initial upload from Gerard. Just assuming though.

 

But my guess is that, if more people confirm the free patch (Al already did), there may be a need for Gerard to do another upload. :unsure: Or we are doing something wrong which triggers the small error. But I have no clue about where to look at.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't mind uploading for the scenery for the last time including all addon packages for Afcads and autogen.

 

Already I sent an email to Dominique ( autogen packages ) to ask his permisson to upload everything as one scenery including his work too.


Gerard

7940x ( 14 cores ) : 8 cores @ 4.8 - 6 cores @ 4.0 Ghz - Gigabyte X299 Gaming 7 - 32 Gb G.Skill Trident Z 3200Mhz Cl 14 - Gigabyte GTX 2080 TI Windforce OC @1920 Mhz - 1x SSD M2 1800/1800 2TB - 2x  Sata 600 SSD 500 Mb - Thermaltake Level 10 GT case - EKWB Extreme 240 liquid cooling set push/pull - 2x 43” Sony 4K tv's in NVSurround

8700K : all 6 cores @ 5.0 GHz - Asus ROG 370 - 16 Gb 4000 MHz @ 3600 Mhz - Gigabyte GTX 2080 Windforce OC @ 1900 Mhz - 1x SSD M2 1800/1800 2TB - 2x  Sata 600 SSD 500 Mb - 1x 55” Sony 4K tv

My flightsim vids :  https://www.youtube.com/user/fswidesim/videos?shelf_id=0&sort=dd&view=0

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great idea. I would be nice to have a current set. I can later upload it again if the links are down.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys, New here. I downloaded the scenery and installed everything but I see squares everwhere. Some look like sea, others cast a blue shadow over the photoreal textures. Anyone have an idea how I can solve this? Screenshot was taken overhead EBUL on a clean FSX install.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I played a bit with the settings and set the scenery in cache mode instead of "use directly". Still get some black squares here and there, but the others are gone. Sems to be the textures not loading until I get very close to them. Probably PC not heavy enough?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probably PC not heavy enough?

That's hard to tell. What are you running as a system? This scenery isn't that demanding.

 

Your first picture came in very blurry, so my guess would actually be on the settings. Is other scenery working for you or is everything coming up like that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here are the latest uploadlinks including all autogen en Afcads.

 

The links are valid till 20th august 2012.

Download then all and unpack them with WinRar alltogether at the same time to get one folder.

 

 

Part 1 : http://wtrns.fr/iIMJABdo_NX4LQ ( 1.9 Gb )

 

Part 2 : http://wtrns.fr/87VrntSo1sm-3HT ( 1.9Gb )

 

Part 3 : http://wtrns.fr/m7qds--G2f2qtDL ( 86mb )


Gerard

7940x ( 14 cores ) : 8 cores @ 4.8 - 6 cores @ 4.0 Ghz - Gigabyte X299 Gaming 7 - 32 Gb G.Skill Trident Z 3200Mhz Cl 14 - Gigabyte GTX 2080 TI Windforce OC @1920 Mhz - 1x SSD M2 1800/1800 2TB - 2x  Sata 600 SSD 500 Mb - Thermaltake Level 10 GT case - EKWB Extreme 240 liquid cooling set push/pull - 2x 43” Sony 4K tv's in NVSurround

8700K : all 6 cores @ 5.0 GHz - Asus ROG 370 - 16 Gb 4000 MHz @ 3600 Mhz - Gigabyte GTX 2080 Windforce OC @ 1900 Mhz - 1x SSD M2 1800/1800 2TB - 2x  Sata 600 SSD 500 Mb - 1x 55” Sony 4K tv

My flightsim vids :  https://www.youtube.com/user/fswidesim/videos?shelf_id=0&sort=dd&view=0

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Gerard! Downloaded and installed :)

 

Still get the black squares, but they go away when I get close. Guess my computer lacks enough memory to lead them all

Share this post


Link to post
Share on other sites

I haven't tested the new download yet. But, fouga23, this doesn't look good. Can you make a backup of your current fsx.cfg and start again? If you delete it, it will get rebuild.

 

For error searches, please state your system details (hardware, software). This helps helping. :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    28%
    $7,080.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...