Jump to content
Sign in to follow this  
Seat*

PTA forum closed where to go (reopened)

Recommended Posts

PTA forum is closed and can only be read. Anyone who knows where to go if you want discuss or need support.

 

/Thomas


Thomas ( Sundsvall, ESNN, Sweden)
P3D V5.3 HF1, Intel 9 9900K Oc 5 GHZ 16MB, Corsair Hydro H150i PRO RGB 360mm, ASUS GeForce RTX 2080 SUPER 8GB ROG, 2 Corsair Force M2 MP600 1TB+500Gb, ASUS ROG MAXIMUS XI HERO Z390 MB, Corsair 32GB (2x16GB) DDR4 3200Mhz CL16, Fractal Design Define S2 Vision, Win 10 Home, BenQ 32" PD3200U 4K IPS monitor

A2A, Majestic Q400, Leonardo Maddog, IFly B737

Share this post


Link to post

Either post your questions here so other users can give input or write an email to Matt ( see his site )


13900 8 cores @ 5.5-5.8 GHz / 8 cores @ 4.3 GHz (hyperthreading on) - Asus ROG Strix Gaming D4 - GSkill Ripjaws 2x 16 Gb 4266 mhz @ 3200 mhz / cas 13 -  Inno3D RTX4090 X3 iCHILL 24 Gb - 1x SSD M2 2800/1800 2TB - 1x SSD M2 2800/1800 1Tb - Sata 600 SSD 500 Mb - Thermaltake Level 10 GT case - EKWB Extreme 240 liquid cooling set push/pull - 2x 55’ Sony 4K tv's as front view and right view.

13600  6 cores @ 5.1 GHz / 8 cores @ 4.0 GHz (hypterthreading on) - Asus ROG Strix Gaming D - GSkill Trident 4x Gb 3200 MHz cas 15 - Asus TUF RTX 4080 16 Gb  - 1x SSD M2 2800/1800 2TB - 2x  Sata 600 SSD 500 Mb - Corsair D4000 Airflow case - NXT Krajen Z63 AIO liquide cooling - 1x 65” Sony 4K tv as left view.

FOV : 190 degrees

My flightsim vids :  https://www.youtube.com/user/fswidesim/videos?shelf_id=0&sort=dd&view=0

 

Share this post


Link to post
4 minutes ago, Seat* said:

PTA forum is closed and can only be read. Anyone who knows where to go if you want discuss or need support.

 

/Thomas

I guess you go to the forum of the simulator that you're using and post. That's the shortsightedness of this decision. Other forums will get bogged down with posts concerning addons.

  • Upvote 1

NAX669.png

Share this post


Link to post

It's odd that all the other forums that were made "read-only" yesterday have been changed back to normal today, yet the PTA forum hasn't been changed back. Is this an oversight on Jim's part?


Best regards,

 

Neal McCullough

Share this post


Link to post

I believe all the forums have been restored. Please check again.

 

Thanx,

 

Vic


 

RIG#1 - 7700K 5.0g ROG X270F 3600 15-15-15 - EVGA RTX 3090 1000W PSU 1- 850G EVO SSD, 2-256G OCZ SSD, 1TB,HAF942-H100 Water W1064Pro
40" 4K Monitor 3840x2160 - AS16, ASCA, GEP3D, UTX, Toposim, ORBX Regions, TrackIR
RIG#2 - 3770K 4.7g Asus Z77 1600 7-8-7 GTX1080ti DH14 850W 2-1TB WD HDD,1tb VRap, Armor+ W10 Pro 2 - HannsG 28" Monitors
 

Share this post


Link to post
8 minutes ago, whoispankaj said:

may be clear your browser cache and try..

 

Guess you tried and it was open for you, right?


Alvega

CPU: AMD 7800X3D | COOLER: Cooler Master MasterLiquid 240L Core ARGB | GPU: RTX 4070 TI Super 16GB OC | Mobo: ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI |
RAM: 32 GB Corsair Vengeance RGB DDR5 6000MHz PC5-48000 2x16GB CL36 | SSDs: WD Black SN770 2TB NVMe SSD (WIN11), WD Black SN850X SSD 2 TB M.2 2280 PCIe Gen4 NVMe (MSFS), Crucial MX500 2TB (Other stuff) | CASE: Forgeon Arcanite ARGB Mesh Tower ATX White | Power Supply: Forgeon Bolt PSU 850W 80+ Gold Full Modular White 

Share this post


Link to post

It's read only for me...


Alvega

CPU: AMD 7800X3D | COOLER: Cooler Master MasterLiquid 240L Core ARGB | GPU: RTX 4070 TI Super 16GB OC | Mobo: ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI |
RAM: 32 GB Corsair Vengeance RGB DDR5 6000MHz PC5-48000 2x16GB CL36 | SSDs: WD Black SN770 2TB NVMe SSD (WIN11), WD Black SN850X SSD 2 TB M.2 2280 PCIe Gen4 NVMe (MSFS), Crucial MX500 2TB (Other stuff) | CASE: Forgeon Arcanite ARGB Mesh Tower ATX White | Power Supply: Forgeon Bolt PSU 850W 80+ Gold Full Modular White 

Share this post


Link to post

Works fine for me, started a test thread: 

 


Cheers, Søren Dissing

CPU: Intel i9-13900K @5.6-5.8 Ghz | Cooler: ASUS ROG RYUJIN III | GPU: ASUS Strix RTX4090 OC | MoBo: ASUS ROG Maximus Z790 Hero | RAM: 64Gb DDR5 @5600 | SSDs: 1Tb Samsung M.2 980 PRO (Win11), 1Tb Samsung M.2 980 PRO (MSFS), | Case: ASUS ROG Helios 601 | Monitor: 32” ASUS PG32UCDM 240hz 4K | Additional Hardware: HP Reverb G2, TM TCA Captain's Edition, Tobii 5 | OS: Win 11 Pro 64 | Sim: MSFS | BA Virtual | PSXT, RealTraffic w/ AIG models

 

 

Share this post


Link to post
2 minutes ago, SierraDelta said:

Works fine for me, started a test thread: 

 

They just reopened it now.


Alvega

CPU: AMD 7800X3D | COOLER: Cooler Master MasterLiquid 240L Core ARGB | GPU: RTX 4070 TI Super 16GB OC | Mobo: ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI |
RAM: 32 GB Corsair Vengeance RGB DDR5 6000MHz PC5-48000 2x16GB CL36 | SSDs: WD Black SN770 2TB NVMe SSD (WIN11), WD Black SN850X SSD 2 TB M.2 2280 PCIe Gen4 NVMe (MSFS), Crucial MX500 2TB (Other stuff) | CASE: Forgeon Arcanite ARGB Mesh Tower ATX White | Power Supply: Forgeon Bolt PSU 850W 80+ Gold Full Modular White 

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...