georgiosgiannoukos

RAAS Problem

16 posts in this topic

Get this msg while loading FSX:SE Please help!!!!

Have RAAS PRO in Steam

Warning:THE SCHEMATIC.INI File is missing

Georgios

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Is the "Schema.ini" in your main FS folder?

Try re-installing the software.  It somehow got deleted.

Best,

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for your reply. The software is in steam DLC so to install or delete I just tick RAAS IN Steam DLC Don't have idea. Tried many times, same happening with the warning. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, georgiosgiannoukos said:

Thank you for your reply. The software is in steam DLC so to install or delete I just tick RAAS IN Steam DLC Don't have idea. Tried many times, same happening with the warning. 

Is this file present?

Is the "Schema.ini" in your DLC folder anywhere?

 

Also, try contacting Dovetail; they are responsible for Steam support.

Maybe they know... they build the installers.

Beyond that, I've never heard of your issue before.  Something is messed up somewhere.

Is your anti virus set to exclude the FS folder?  Sometimes they cause interference.

 

 

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you, I contact steam support hopefully they can help me. I purchased it from steam. My intivirus is desable while working with fsx always.

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I never used Steam DLC for FSX. Does RAAS appear separately in the STEAM library? If yes, you may try to check the integrity of the files (right click properties, local files).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Does it mean that your issue is fixed or that the integrity check did not find anything to correct (hence issue remaining)?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you check what Bryan suggested?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, georgiosgiannoukos said:

Bryan? No

 

Bryan asked you twice to check the following:

12 hours ago, byork said:

Is the "Schema.ini" in your main FS folder?

Try re-installing the software.  It somehow got deleted.

9 hours ago, byork said:

Is this file present?

Is the "Schema.ini" in your DLC folder anywhere?

If you want your issue to be solved you'd better try what the developer suggests you to do.

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

So it's working now?  I assume it is?

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now