Sign in to follow this  
FishermanIvan

Loss of sounds after long pauses

Recommended Posts

Just noticed this today; after a long pause overnight at TOD, I came to finish my flight this morning and I've lost all the minor sounds; switch clicks, seatbelts, stuff like that.

Not a game destroyer, but figured you'd wanna know.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

3 hours ago, FishermanIvan said:

Not a game destroyer, but figured you'd wanna know.

It is curious, however, I think there's a bit of an assumption that the problem lies in the wrong area, however. I'd be more curious about your sound setup, and your VAS use, honestly. Sounds a lot like a misconfiguration, or you ran out of extra memory for those sounds to be loaded.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's happening in P3DV4, and it did in V3.4 as well.  I honestly haven't tried it in other aircraft, just the 747.  I would assume VAS isn't a think any more in V4? 

Just for reference, I've got 16gb of RAM and a GTX970, so I would (no expert) THINK that there's enough memory for it. 

Usually if I leave the TFDi 717 paused overnight, it ######'s itself and crashes P3D, so it's hard to test with anything else.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this