Sign in to follow this  
zoso135

PTA Doesn't find any paths correctly

Recommended Posts

I just bought and downloaded PTA. During the first startup there was supposed to be something where it locates the paths to my Prepar3D installation. None of that happened I clicked next and now it looks like this: https://imgur.com/a/WEgc5

 

I've searched everywhere for a way to manually add the paths or reset the PTA app is so tries to locate them.

 

Does this tool just not work half of the time and crappily programmed or what?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

7 hours ago, zoso135 said:

I just bought and downloaded PTA. During the first startup there was supposed to be something where it locates the paths to my Prepar3D installation. None of that happened I clicked next and now it looks like this: https://imgur.com/a/WEgc5

 

I've searched everywhere for a way to manually add the paths or reset the PTA app is so tries to locate them.

 

Does this tool just not work half of the time and crappily programmed or what?

Try using the right version for the right sim :)

You're using v2.52, which is only compatible with Prepar3D v4, not Prepar3D v3 as you're trying to use.

There is a different download for Prepar3D v3. You can find it via the "My Account" section of the website.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this