Sign in to follow this  
Manny

PTA 2.51 Activation suddenly not working

Recommended Posts

I had installed what I needed and left this alone for a while Now I go there to change something.. It wants me to activate again.. Not sure why. I already activated it

So I search for my code and re enter it..but it now says invalid! Sigh!

I bought it from the original site..the day it was announced. Not sure where that is nor the support forum  for this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

2 minutes ago, Manny said:

I had installed what I needed and left this alone for a while Now I go there to change something.. It wants me to activate again.. Not sure why. I already activated it

So I search for my code and re enter it..but it now says invalid! Sigh!

I bought it from the original site..the day it was announced. Not sure where that is nor the support forum  for this

Had this problem as well... Update to the latest version 2.5.2 and it's resolved.
Re-download from your account.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Anders Bermann said:

Had this problem as well... Update to the latest version 2.5.2 and it's resolved.
Re-download from your account.

I found and downloaded the latest

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this