drcancerman

Uploading files leads to NGINX error

Recommended Posts

Every time I try to upload a repaint, I keep getting an NGINX error. I'm trying to upload it since yesterday. I've also tried it multiple times, from Microsoft EDGE, to Chrome, to Opera, Brave and my go-to browser Vivaldi. 

 

What should I do, in this case? I'll appreciate any help I can get. 

 

mS6Bd9d.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Great!  We had a technical issue with the Library that was brought to our attention by several members, including you.  Our tech has subsequently fixed the problem.  Thanks for bringing to our attention.

Best regards,

Jim

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Jim Young said:

Great!  We had a technical issue with the Library that was brought to our attention by several members, including you.  Our tech has subsequently fixed the problem.  Thanks for bringing to our attention.

Best regards,

Jim

 

It wasn't me! Haha! Usually, when there is a problem is because I did something wrong. Glad everything is fixed! Keep up the great work :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, drcancerman said:

 

It wasn't me! Haha! Usually, when there is a problem is because I did something wrong. Glad everything is fixed! Keep up the great work :)

You reported the problem in this topic and we appreciate that. 

Best regards,

Jim

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now