Sign in to follow this  
Followers 0
deltamike172

Starting second leg, aircraft won't move

2 posts in this topic

I flew the first leg uneventfully using FS2Crew.  PMDG B737-700WL.  

Pushed back and started engines for the second leg.  Once I applied power to taxi, the ground speed on the ND started climbing, but the aircraft wasn't actually moving visually in sim, both internally in the VC or externally.  I saved the flight, and shut down the sim, but the sim crashed upon closing and I got this message. 

Problem signature:
  Problem Event Name:    BEX64
  Application Name:    Prepar3D.exe
  Application Version:    4.0.28.21686
  Application Timestamp:    594a7255
  Fault Module Name:    FS2CrewNGXRB.gau_unloaded
  Fault Module Version:    0.0.0.0
  Fault Module Timestamp:    596b19bb
  Exception Offset:    000007fec72a57bb
  Exception Code:    c0000005
  Exception Data:    0000000000000008
  OS Version:    6.1.7601.2.1.0.768.3
  Locale ID:    1033
  Additional Information 1:    2264
  Additional Information 2:    2264db07e74365624c50317d7b856ae9
  Additional Information 3:    1f59
  Additional Information 4:    1f59d1602d7bdd5a5dc92e79baedf17e

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

1 hour ago, deltamike172 said:

Once I applied power to taxi, the ground speed on the ND started climbing, but the aircraft wasn't actually moving visually in sim, both internally in the VC or externally.  I saved the flight, and shut down the sim, but the sim crashed upon closing and I got this message. 

 

 

Sounds like the whole sim went to pot, there.

It may have just been a one off thing.

 

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0