Jump to content
Sign in to follow this  
ThreeGreens

Comm/Nav Radios not working P3dV4

Recommended Posts

Hi,

just purchased and installed the Cj2 P3dV4.

No Mods (yet)

Can start - and fly .

Everything is working except the comm/nav/adf/tpdr stack.

Have tried uninstall and reinstall but no change Win 10.

Any ideas?

 

Scott

 


Boeing777_Banner_pilot.jpg

 

Scott Stephens

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, ThreeGreens said:

Hi,

just purchased and installed the Cj2 P3dV4.

No Mods (yet)

Can start - and fly .

Everything is working except the comm/nav/adf/tpdr stack.

Have tried uninstall and reinstall but no change Win 10.

Any ideas?

 

Scott

 

Give example steps and I will follow your instructions to do a test.

I use Win7-64


Best Regards,

Vaughan Martell - PP-ASEL KDTW

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Vaughan,

Thanks for the help.

With the aircraft powered up - engines running, PFD and FMC and everything else working I cannot get the nav/comm radios to light or turn on.

 

Scott


Boeing777_Banner_pilot.jpg

 

Scott Stephens

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, ThreeGreens said:

Hi Vaughan,

Thanks for the help.

With the aircraft powered up - engines running, PFD and FMC and everything else working I cannot get the nav/comm radios to light or turn on.

 

Scott

"I cannot get the nav/comm radios to light or turn on."

Ok, now I understand the what the issue is.

Have you read the CJ2 Normal Procedures . pdf  (one of 7 pdf's that installed with the CJ2)?


Best Regards,

Vaughan Martell - PP-ASEL KDTW

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi again Vaughan,

 

Yes - all the instrumentation except for the radio /nav/comm are working.

I cannot see any frequencies or transponder numbers in any of the windows.

 

Scott

 

 


Boeing777_Banner_pilot.jpg

 

Scott Stephens

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, ThreeGreens said:

Hi again Vaughan,

 

Yes - all the instrumentation except for the radio /nav/comm are working.

I cannot see any frequencies or transponder numbers in any of the windows.

 

Scott

 

 

Do a screenshot of your panel


Best Regards,

Vaughan Martell - PP-ASEL KDTW

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    53%
    $13,405.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...