Recommended Posts

Hi  Just bought PTA and it seems like I cant get cloud shadows.  I have loaded Paul Davis presets, other persets and I have fooled around with the options and there is no cloud shadows.

 

Can anyone help please?

 

Thanks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

In this latest version it will work from the second preset you load.

You will see them when using Adams preset ( or mine .. )

Regards, Gerard

Share this post


Link to post
Share on other sites
39 minutes ago, GSalden said:

In this latest version it will work from the second preset you load.

You will see them when using Adams preset ( or mine .. )

That's interesting .. why on the second load, I wonder? I usually load a new preset (which clears the cache) ... and have not had shadows not appearing ... unless I haven't noticed LOL.

Is there something that only gets initialised until the 2nd run (genuine question!)?

Adam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There were 2 others who had this issue. When checking I had lost cloud shadows too.

I tried cranking up the shadow density , cleared the cache and nothing worked.

Then I tried another preset and cloud shadows were there again. When I reverted back to my preset the shadows appeared there too.

I posted this and those other 2 got their cloud shadows back too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, Gerard. Weird or what?

Hopefully things like that will be addressed in the next version of PTA - if one follows P3Dv4.1 ...

Adam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now