Jump to content

Sign in to follow this  
colinm44

Loss of steering in v4.1 even after latest PMDG update

Recommended Posts

I updated to v4.1 a few days ago then I lost steering on all my planes. I updated EZCA yesterday to the latest beta which seemed to be causing some issues, which I have uninstalled and moved to simplecam. I updated my PMDG 737 and A2A aircraft yesterday. I have steering on all my planes now except for PMDG 737. Is anyone else having this issue still? If not can someone point me in the direction to fix this problem. thanks.

Share this post


Link to post

http://www.prepar3d.com/forum/viewtopic.php?f=6314&t=126996&start=15#p168452

LM stated the reason behind it in the above link. What I don't get is why some users are seeing it and others don't. 


Dan

i9-10900K@5.1 / Asus Maximus Hero Z490 / EVGA 1080ti FTW3 / ARCTIC Liquid Freezer II 280 / Phanteks Eclipse P600S / Patriot Viper Steel 32GB (4 x 8GB) DDR4 4400@4000CL17 / 2ea Samsung 970 EVO Plus SSD 1TB / 1ea Samsung 850 EVO 1TB / EVGA 1000W G3, 80+ Gold / Arctic P14 PWM Case Fans / Sony 43in 4K @ 30Hz

Share this post


Link to post

I use fscuip for my controllers along with saitek rudder peddles.

 

And yes it is a mystery and it's only with pmdg 737 now. It used to be all of my planes. It's a pain using thrust and brakes to make a turn.

 

Colin

Share this post


Link to post
38 minutes ago, colinm44 said:

I use fscuip for my controllers along with saitek rudder peddles.

 

And yes it is a mystery and it's only with pmdg 737 now. It used to be all of my planes. It's a pain using thrust and brakes to make a turn.

Move the FSUIPC.ini out of the modules folder temporarily. Issue goes away? FSUIPC issue. Tends to be the case, unfortunately.


Kyle Rodgers

Share this post


Link to post

Hi Pete, I created a new fsuipc.ini files and the rudder peddles seem to be okay now. going to be a big job re setting up all my aircraft but at least I got it working.

Share this post


Link to post

Update: As per this thread thats running, updated EZDOK V2 and now can turn again guys... seems it was conflicting in some way.

Jonathon Ryans

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    31%
    $7,775.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...