Brian Choi

Error applying preset 2.60

Recommended Posts

Hello.

I just downloaded pta 2.60 for p3dv4.1

 

after I load up and apply preset I get 'Preset has been applied with errors. See log above'

When I scroll up, these errors show up.

 

ERROR applying preset: source file C:\Users\bchoi\Downloads\pta_2.60\SHADERS_BACKUP\Cloud.fx not found
ERROR applying preset: source file C:\Users\bchoi\Downloads\pta_2.60\SHADERS_BACKUP\GPUTerrain.fx not found
ERROR applying preset: source file C:\Users\bchoi\Downloads\pta_2.60\SHADERS_BACKUP\PostProcess\HDR.hlsl not found
ERROR applying preset: source file C:\Users\bchoi\Downloads\pta_2.60\SHADERS_BACKUP\PostProcess\FXAAResolve.hlsl not found

 

I feel like something went wrong, Anyone know how to fix this issue? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Reinstall the P3D v4.1 client, then run PTA. It needs to restore the original shaders.

Share this post


Link to post
Share on other sites
47 minutes ago, MattDavies said:

Reinstall the P3D v4.1 client, then run PTA. It needs to restore the original shaders.

Thanks, I followed your instruction and it's fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now