ditrade74

PSX no traffic after P3d 4.1 new istallation

4 posts in this topic

Hey Nico,

first of all: this is the best traffic app I have ever used in my life through my "flightsim carrer", a big compliment & Thank you to you!

I have been running psx now already some months and last weeks I updated p3d to version 4.1 and have also done new installation of all add-ons. But apparently PSX is not showing traffic. (psx & real traffic working perfectly, but get error message in the status bar of psx:  example. "AAL2257 B738 M N989NN LAX->ORD UTLIVE_73H.AAL.AAL.N918AN could not be created"...

any idea? I have installed liveries of UT-live...

Thank you

Dimitrios

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

If AI Aircraft cannot be created your AI Aircraft are not activated in 4.1. something went wrong when updating to 4.1..

This is not a PSXseeconTraffic issue.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dimitrios,

In case you haven't already resolved the lack of AI traffic issue, it is caused by having AI aircraft incorrectly added into P3D.

Follow the instructions in the thread below and your AI will return.
 

Spoiler

 

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks guys, indeed it was somehow not activated. Running perfectly now. Thank you!

Dimitrios

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now