Sign in to follow this  
Nemos Janitor

Panel builder wont display on specific screen after windows 10 update

Recommended Posts

Hi all, Please help.

After a windows 10 update Panel builder did not work like before.

The issue is that the panel will not load on the panel builder monitor (1). As it did before. It loads on monitor (4). Instruments and background. I checked the "background size & Position" and "One monitor only" is checked and monitor (1) is selected.  If I edit the Panel by changing the monitor to (2) then the background loads on monitor (2) and the instruments load on monitor (4). In other words the backgrounds for monitors 2,3&4 load on their selected monitors but the instruments always load on monitor (4). No matter what I try, I cannot get the background to load on monitor (1). 

All my panels used to load on monitor (1) before. All instruments were locked on monitor (1)

I have Panel Builder Home V2.7 with the extra MFDGPS & EFIS . I am running XP10.5

My system is

3 x 32" TV monitors for main display. They are numbered at 4 left, 2 center, 3 right.

1 x 21" TV monitor for the panel builder. (1)

Left side monitor (4) is the main screen. Both in Windows10  and the NVIDIA app.

 

Suggestions on how to resolve Please.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this