Jump to content

Sign in to follow this  
Luis_KMIA

Partial visual model as a result of P3Dv4.1?

Recommended Posts

Hi all,

The default F22, GSX vehicles, and apparently only my 747 freighters appear partially drawn.  From what I've read, this appears to be related to when P3Dv4 became 4.1.  My PMDG 747 pax, 737, and 777 are all fine.

Is there more to this issue?  Is it fixed?  Or is it just a matter of waiting for the next P3Dv4.x update?

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Luis_KMIA said:

Is there more to this issue?  Is it fixed?  Or is it just a matter of waiting for the next P3Dv4.x update?

Sounds like you might not have followed the P3D update instructions to the letter. Do note that LM requires you to delete your shader cache. The entire process is posted and discussed on their forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, scandinavian13 said:

Sounds like you might not have followed the P3D update instructions to the letter. Do note that LM requires you to delete your shader cache. The entire process is posted and discussed on their forum.

Thanks.  I will give that a try when I get home.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still not working.  I do recall uninstalling only the 4.0 client and installing the 4.1 client and then deleting shaders.  It looks like the bug is randomly affecting textures.  I installed an additional PMDG 747F livery as an experiment after clearing the shaders, and it still shows the skeleton.  Might just have to wait to see when LM addresses this in a future update.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Luis_KMIA said:

Still not working.  I do recall uninstalling only the 4.0 client and installing the 4.1 client and then deleting shaders.  It looks like the bug is randomly affecting textures.  I installed an additional PMDG 747F livery as an experiment after clearing the shaders, and it still shows the skeleton.  Might just have to wait to see when LM addresses this in a future update.

You using any programs that mess with your shaders, and/or lighting effects? What graphics drivers?

The solution is rarely "let's wait for the dev to solve this," honestly. It's usually something on your own computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, scandinavian13 said:

You using any programs that mess with your shaders, and/or lighting effects? What graphics drivers?

The solution is rarely "let's wait for the dev to solve this," honestly. It's usually something on your own computer.

I usually have the latest NVDIA drivers and my computer has no extra programs.  It's really dedicated to the simulator.  The reason I mentioned waiting for a P3D update was that this topic came up on FSDT's GSX forum.  The GSX ground vehicles either appear black or partial, and they believe it started after P3Dv4.1 was released.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Luis_KMIA said:

The GSX ground vehicles either appear black or partial, and they believe it started after P3Dv4.1 was released.

Yeah. Sounds more like a bad install, honestly. That or the latest drivers aren't good. I don't use the latest ones, usually. One or two behind is usually fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
30 minutes ago, scandinavian13 said:

Yeah. Sounds more like a bad install, honestly. That or the latest drivers aren't good. I don't use the latest ones, usually. One or two behind is usually fine.

Thanks for the tips.  I'll look into reinstalling the client and the 747.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here after installing REX Sky Force 3D yesterday! Everything looks ok except the PMDG 747 Freighters.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/12/2018 at 7:36 PM, emm said:

Same here after installing REX Sky Force 3D yesterday! Everything looks ok except the PMDG 747 Freighters.

So it's not just me.  My partial textures are only limited to GSX vehicles and the PMDG 747 freighters.  Reinstalling GSX and the PMDG 747 did not fix anything.  I might just wait for the next P3D client update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Updated yesterday to P3D v4.2 and to the latest version of the PMDG 747.

My skeleton B747-400 freighter versions problem is GONE!!! Everything ok so far :gaul:

 

Cheers

Bruno

Edited by emm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...