Sign in to follow this  
rikypara

Simconnect exception 20

Recommended Posts

Hello,

yesterday I updated with the latest version, however It stops working immeadeately giving error simconnect exception 20...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Could you post the log file of that session please ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wed Jan 10 14:00:33 2018 (utc)
version 9.14
PSXseeconTraffic (32 bit)
for any user aircraft in Prepar3D v3/v4 or FSX
14:00:33 Start reading and processing parameters from PSXseeconTraffic.cfg

********* Parameters **********
ALWAYS_ON_TOP=0
HELICOPTERS=0
LIGHT_AIRCRAFT=0
LIMITED_VERTICAL_RANGE=0
AUTO_MODE=1
COLLISION_DET_AIR=1
COLLISION_DET_GND=1
LOG_MATCHING=0
LOG_PARKING=0
LOG_TAKEOFF=0
LOG_LANDING=0
VERSION_CHECKED_AT=Tue Jan  9 
VMRGENERATOR=
LATERAL_RANGE=40
AUTO_GND=15
AUTO_BELOW_ALT_IN_RANGE=20
AUTO_BELOW_ALT_OUT_OF_RANGE=30
AUTO_ALT=10000
AUTO_RANGE=15
AUTO_ABOVE_ALT=40
AUTO_VERTICAL_RANGE_GND=5000
AUTO_VERTICAL_BELOW_ALT_IN_RANGE=7500
AUTO_VERTICAL_BELOW_ALT_OUT_OF_RANGE=10000
AUTO_VERTICAL_ABOVE_ALT=15000
LIMIT_VERTICAL_RANGE=10000
FLOOR_ALTITUDE=4000
ONLY_INJECT_WHEN_USER_AIRBORNE=0
FLOOR_ALTITUDE_ACTIVE=0
PARK_STATIC=1
PARK_STATIC=1
*********************************

Version check ...
You are using the latest version
VERSION_CHECKED_AT=Wed Jan 10 
There are 4210 airports in the internal database
14:00:33 Start reading and processing AI_liveries.txt ...

********* AI_liveries.txt summary *********
5534 liveries read from file AI_liveries.txt
0 Registration codes for a livery
generic Boeing liveries for 27 types: B703 B720 B721 B722 B732 B733 B734 B735 B736 B737 B738 B739 B742 B743 B744 B748 B752 B753 B762 B763 B764 B772 B773 B77L B77W B788 B789 
generic Airbus liveries for 15 types: A306 A30B A310 A318 A319 A320 A321 A332 A333 A342 A343 A345 A346 A388 A3ST 
no generic Embraer liveries
no generic Bombardier liveries
no generic ATR liveries
no generic Private liveries
1127 unique airlines
264 unique aircraft types
Default livery set for aircraft category Heavy, type A124, num liveries: 4
Default livery set for aircraft category Middle, type A148, num liveries: 6
Default livery set for aircraft category Light, type AA5, num liveries: 3
Default livery set for aircraft category Helicopter, type AS32, num liveries: 6
****************************************

14:00:34 Initializing PSX server at port 10747
14:00:34 Waiting for FlightSimulator to connect ...
14:00:34 Microsoft Flight Simulator X connected
14:00:34 Waiting for RealTraffic to connect ...
14:00:35 RealTraffic connected
14:00:35 User aircraft title: FSLabs A320-X Easyjet (Europcar)
14:00:35 User aircraft model: A320,  category: M
14:00:36 User aircraft position: latitude, longitude  37.468410,15.057415
14:00:36 User aircraft at 37.468410,15.057415, close to or at airport LICC, dist 0.4 Nm
PERCENTAGE_PARKED=48
NUM_PARK_POSITIONS=38
14:00:36 48 % parked set for LICC
14:00:36 LICC has 21 parking positions
14:00:36 10 aircraft to be parked
AIRPORT_ALTITUDE_FEET=0
14:00:36 Connecting QNH Reader to UDP port 49004 ...
14:00:36 QNH Reader connected
14:00:36 Connecting Traffic Reader to UDP port 49003 ...
14:00:36 Traffic Reader connected
Error: Unknown Simconnect Exception 20

14:00:37 Sim was interrupted...
Warning: Flight Simulator disappeared, PSXseeconTraffic will stop ...
14:00:37 QNH: 1012 {"ICAO": "LICC","QNH": 1012, "METAR": "LICC 101320Z 20008KT 9999 FEW030 BKN050 14/11 Q1012", "NAME": "Catania-Fontanarossa Airport", "IATA": "CTA","DISTNM": 0.4}
14:00:37 Flight Simulator disconnected
14:00:42 QNH Reader has stopped
14:00:42 Traffic Reader has stopped
Wed Jan 10 14:00:43 2018
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Thx. I will investigate further.

Could you in the mean time go back to version 9.11 (again available at my website), and see it that version works without this problem?

Nico

Share this post


Link to post
Share on other sites
51 minutes ago, kiek said:

Hi,

Thx. I will investigate further.

Could you in the mean time go back to version 9.11 (again available at my website), and see it that version works without this problem?

Nico

Hello Nico,

I have gone back to 9.11 and it works perfectly :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this