Jump to content
Sign in to follow this  
DJJose

T2G KMCO Issue with P3d v4.2

Recommended Posts

4 hours ago, otreblA said:

That taxilight problem must be a v4... thing.

This is possible. Looks fine in P3Dv3.4


 

 

Share this post


Link to post
1 hour ago, comair25 said:

Is anyone able to re upload the bgl fix for the duplicate taxiways?

https://www.dropbox.com/s/apghnv3f3epzzx7/KMCO_ADEP4_ADE.bgl?dl=0

Drop into addon/scenery folder.

Share this post


Link to post
2 hours ago, comair25 said:

added to to the addon scenery folder and it still shows duplicates. Not sure what is going on.

https://ibb.co/mKopwe

Check for duplicate afcads. If you have ftx global, in the folder there's a vector fix folder. Look inside and delete any duplicate KMCO. I had to delete a bunch of afcads from that folder because I have addon airports that don't need those additional fixes.

Share this post


Link to post

Having that same problem, duplicate signs still show up


Shane Reilly

Prepar3D & X-Plane 11

 737_button.png130_button.png

 

 

Share this post


Link to post

Having issues with this as well..... Any help appreciated!

Edited by Shinx13

Reynaldo Rodriguez

Philadelphia, PA

VATSIM | ZNY S3

signature-dark.png

JBU427.png

Share this post


Link to post
On 9/19/2018 at 7:50 PM, DJJose said:

Check for duplicate afcads. If you have ftx global, in the folder there's a vector fix folder. Look inside and delete any duplicate KMCO. I had to delete a bunch of afcads from that folder because I have addon airports that don't need those additional fixes.

 

On 9/20/2018 at 4:27 PM, comair25 said:

Nope, there is no other Afcad for KMCO I can find anywhere in the Orbx folders. 

 


Reynaldo Rodriguez

Philadelphia, PA

VATSIM | ZNY S3

signature-dark.png

JBU427.png

Share this post


Link to post
On 9/19/2018 at 5:27 PM, comair25 said:

added to to the addon scenery folder and it still shows duplicates. Not sure what is going on.

https://ibb.co/mKopwe

I got mine working by doing 5 things:

  1. For the duplicate runway signs, download the file Nick Cooper links to in post #37 of this thread (same file causes issues at KJAX) https://orbxsystems.com/forum/topic/144253-grass-over-runway/
  2. For the extra trees and autogen on the taxiways and aprons, replace the ABP_KMCO.bgl (you don't need the APT_KMCO.bgl) in the ORBX\FTX_VECTOR\FTX_VECTOR_FixedAPT\scenery folder with the one linked to in Neil Hill's post #19 here:  https://orbxsystems.com/forum/topic/117165-trees-and-houses-on-runway/
  3. For the duplicate tower issue, rename APT_KMCO.bgl to  APT_KMCO.bgl.off in the ORBX\FTX_VECTOR\FTX_VECTOR_FixedAPT\scenery folder.
  4. Runway lights. - Use DJJose's AFCAD, or one of the others available to fix that.
  5. Set mesh to 2m for bridges to work.

I was having bridge issues until I deleted both Sceneryindex folders and let P3D rebuild them. They've been fine ever since.

 

Edited by MDFlier

Share this post


Link to post
1 hour ago, MDFlier said:

 

I was having bridge issues until I deleted both Sceneryindex folders and let P3D rebuild them. They've been fine ever since.

 

MDFlier,

I am having bridge issues.  I tried 2m but it didn't help.  Basically I have to reload the scenery to get them to appear.  Can you give me more info on how to do  the above?  Which folders exactly and will I have to do anything except let them rebuild on their own?

 

Thanks,

Dave

Share this post


Link to post
6 minutes ago, tubbsds1 said:

MDFlier,

I am having bridge issues.  I tried 2m but it didn't help.  Basically I have to reload the scenery to get them to appear.  Can you give me more info on how to do  the above?  Which folders exactly and will I have to do anything except let them rebuild on their own?

 

Thanks,

Dave

I deleted all of the files in the C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v4\SceneryIndexes_x64\ and the C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v4\SceneryIndexes_x64_P4AO\ folders.

I believe that you can delete the entire folders, but to play it safe I just deleted the contents.

The 1st time you start P3D after doing this is going to take a long time to start up while it rebuilds the indexes.

I can't promise that this will fix yours, but the KMCO bridge issue and the wacky GSX vehicle paths issue both disappeared after I did it. I can't think of anything else I did that would have fixed anything.

Share this post


Link to post

Thanks for the info.  I just tried this and unfortunately no luck.  I start the sim at KMCO and there are no bridges.  I change something in the settings (or anything that makes the scenery reload) and they magically appear.  Crazy.  I think I read somewhere that it has to do with the AFCAD file.  I am using the same as yours tho.  I'll keep searching.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    53%
    $13,405.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...