Jump to content
Sign in to follow this  
JWxTreme

Asking for Activiation Code after starting P3D

Recommended Posts

and then it gives me an error code: flxActCommonRepairLocalTrustedStorage - (50044,71013, 19810) (0) after I enter my activation code.  I never had this happen before. I'm using P3D V4.1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welcome to the PMDG forums, please note their rules ask for our full names on every post.  Sounds like something has turned off the FlexNet services.  If you cannot figure that out I recommend you submit a trouble ticket at PMDG Product Support.


Dan Downs KCRP

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, downscc said:

Welcome to the PMDG forums, please note their rules ask for our full names on every post.  Sounds like something has turned off the FlexNet services.  If you cannot figure that out I recommend you submit a trouble ticket at PMDG Product Support.

Thank you for replying. I submitted my ticket.  Sorry about not including my full name - James Stratman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...