bill62

Trying to get a new key since Sunday

Recommended Posts

I've trying manual and automated request and email DT and JD both.

Are there other options?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

53 minutes ago, bill62 said:

I've trying manual and automated request and email DT and JD both.

Are there other options?

Write to Doug Thompson. His email address is in several posts. And please ask him why the auto process isn’t working and post his reply here. Neither he or John will provide support here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've emailed them both. Will send a couple more off.

tks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Be sure your mailer is sending plain text, not html, for the auto system to work.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ronzie, did not know that (plain text).

Just changed it and resent the key.

 

tks

Share this post


Link to post
Share on other sites

I resent the key request last night and again this morning, making sure it was plan text.

Still no response.

also sent screen shot as directed by JD.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, this is highly unusual.  I'm not getting any kind of feedback from the key system, Doug T, or JD. Over a week now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bill,

If you’re not getting a key back using the plain text email the formatting of it must be wrong. It doesn’t require human intervention.

Or perhaps you have changed emails since buying it. In any case an email to Doug Thompson will get a response. See other reg messages for his address.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ray, thanks for the response.

I emailed Doug and JD both (several times) but got no response.

With regard to the email address I have not changed it. I actually got one response (the first request) on Sunday using that email but the key returned did not work.

Using the same email address, I have not gotten anything since then.

I made sure it was text only and I used both manual and automated request.

I will note that on the first request (manually entered) my name and key appeared as follows

firstname ! lastname ! key

The automated request are formatted as follows:

key ! firstname ! lastname.

Don't know if that matters but I'm out of ideas.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Bill,

It would help knowing which email address you used for both JD and Doug.

I’ll try sending a test email tomorrow to see if the key thing works.

Finally, it would help if you posted your location so I know the time difference.

Edited by Ray Proudfoot

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ray,

Thanks, I'm U.S. Central Standard Time. I used the email addresses below:

doug@jdtllc.com

jd@jdtllc.com

dthompss@comcast.net

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bill,

Those are correct and Doug should certainly have contacted you via his personal email.

Six hours behind GMT, thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bill,

The instructions for sending a plain text email containing your Product ID are not completely clear in my opinion. Whether there should be a space or not between the ! and your names is not obvious. The example in the afterinstall.rtf in the main RC4 folder shows spaces either side of the !

I would try both as follows in two separate emails:-

Subject line: RCv4 Key Request

Body Text first line: Product ID!John!Doe

Alternative Body Text first line: Product ID ! John ! Doe

Don't include any signature in the body text.

One of those should work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

bill62...hope you don't mind me jumping in on your topic but suffering the same as yourself...but only since Monday morning.

ive just sent 6 more emails to the 3 addresses you have (again) 2 to each address each with spaces and without spaces (just incase)

 

sadly 36 hours for me and no response

 

Andrew

Share this post


Link to post
Share on other sites

Andrew,

I’ve written to John and Doug but not heard back from them yet.

In any case only emails (plain text) to this address will return a registration key. register@jdtllc.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Andrew, no problem. If you figure it out let me know.

Ray, I'm off to give these a try.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've heard back from John Dekker overnight and he says all key requests have been processed. He also said the space or lack of one between the Product Key, First Name and Last Name makes no difference to the automated process.

He reminded people of the following:-

  • The product id from the registration not the order id
  • The product id with the minus sign if there is one
  • Number ! First name ! Last name as the first line of the body of the email. Not in the subject line.
  • If your email address has changed, you’re going to have to contact me, so I can change my info
  • Use the same email address that was used at the time of purchase.

For those of you still waiting for a key I suggest you recheck what you have sent and also check your spam folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bill/Ray got 6 emails back this morning all with keys varying length...25 chars..24 chars so on  hehe.

I tried the 1st email 25 chars long and alls well and working tar.

 

Andrew

Share this post


Link to post
Share on other sites

Andrew,

That’s good to hear but I’m confused why the reg key would be different. For a given Product key the reg key should always be the same I would have thought.

Anyway, you’re sorted which is the main thing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ray, Andrew,

I'm good too (and confused as well).

I used the automate email request. Presumed that would format the request correctly as long as text only email was configured.

At any rate it's working and I appreciate your help.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bill,

If your email program is on the same PC where RC4 is installed it probably will format it correctly. Many don’t and need to format the email manually.

Everyone’s got their key! Hooray. :biggrin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ray thanks for the reply

I knew it would be a 25 digit number....as had rc4 for many years...and have had several activations.

 

but yeah ive rechecked the emails and 6 emails all having keys...1st email says this is the 25 key generated.

2nd email this is the 24 key generated...3rd 23 and so on......no worries cos I stuck to the 25 key and all was well and a flight completed using it and all good.

thanks

Andrew

Share this post


Link to post
Share on other sites

Andrew,

Did all 6 emails arrive over a long period or all in the same check? If the latter it suggests a log jam in Georgia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Funny, I received a batch of 15 key responses in a single email. Now if I can just get the download link to upgrade my CD version to 4.3.... i'm working it. sent an email to Doug.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That’s a problem at their end then. You might mention that to Doug. People should expect the automated service to work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now