Recommended Posts

Hi everyone, was messing around with some presets yesterday on P3DV4.2 and i can't quite remember but this red shade suddenly appeared which I can't get rid of. When i turn off HDR lighting it goes away so it has something to do with it. But I've tried turning all the HDR and post processing options off and back to default in PTA to no avail. Any ideas? 

https://drive.google.com/file/d/16g8HttfLm6Mz5i85sOet-K70KpmBY07U/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1tBXTqhevlxaRVeWn_qRiC0JsB_YOievC/view?usp=sharing

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Is this with PTA 2.61? Any other post-processing things running - like Reshade etc.?

One way to cure it is to uninstall then reinstall the P3D *client*. You'll need to re-apply any cloud or ground textures you may have changed, but everything else in P3D should be untouched (aircraft, scenery etc.).

It sounds drastic, but it doesn't really take that long.

Adam.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Ah yeah sorry forgot to mention yes it is with nothing else like re shade running and I’ve already tried that with the same result unfortunately 

Edited by Dylanvessey88

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Dylanvessey88 said:

Ah yeah sorry forgot to mention yes it is with nothing else like re shade running and I’ve already tried that with the same result unfortunately 

Hmmmm ... that should have got you back to normal (!), Try my latest preset - see if that helps: http://www.nzfsim.org/index.php?dsp=PTA

Adam.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Have you played with the monitor/colour settings in the nVidia Control Panel at all (clutching at straws here!)?

Have you run any of the Re-shade style utils in the past? It may be that one of the DLL files is still active in P3D root.

Edited by Adamski_NZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

no not in the control panel, but yes i have had re shade in the past but thought i deleted all the files

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now