Jump to content

Sign in to follow this  
eric_jeppesen

Why it's always activation failed?

Recommended Posts

Hi~

A few hours before I redownloaded the latest version of PTA v2.62 from SimTweaks account page. But it's always told me PTA activation failed, seems server's down.

I'm sure my internet connection is fine. :blink:

 

Prepar3D main configuration file found at C:\Users\ericj\AppData\Roaming\Lockheed Martin\Prepar3D v4\Prepar3D.cfg
ERROR: Activation required
Shaders integrity OK
ERROR: activation failed: Server error
ERROR: activation failed: Server error
ERROR: activation failed: Server error

 

Does anybody have any idea? Thanks for your help! :biggrin:

Eric

Share this post


Link to post
Share on other sites

The activation servers are working - so it's definitely not an issue with that.

Are you running PTA as admin? Also, what part of the world are you in?

If you send me a PM with a link to your order I can take a more in depth look. 


Matt Davies

Founder/CEO - Mettar Simulations

=====
Prepar3D Tweak Assistant (PTA) available here: https://www.simtweaks.com
projectFLY - one of the most used virtual aviation platforms (now with GLOBAL schedules):  https://www.projectfly.co.uk

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, MattDavies said:

The activation servers are working - so it's definitely not an issue with that.

Are you running PTA as admin? Also, what part of the world are you in?

If you send me a PM with a link to your order I can take a more in depth look. 

Hi, Matt, thanks for reply!

Yeah I'd run as administrator, and I'm living in mainland China - as you know - a Great Fire Wall let all Chinese Flight Sim funs a bit difficult to connect western countries' servers (I mean not be banned, just slower). I'm going to use VPN servers to activate my product and check it out then.

BTW some of my friends also meet this problem, one of them told that he tried 10+ times to be success.

Anyway thanks so much for reply, if using VPN not work, we'll be in touch in PM, thx!

Eric

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, MattDavies said:

The activation servers are working - so it's definitely not an issue with that.

Are you running PTA as admin? Also, what part of the world are you in?

If you send me a PM with a link to your order I can take a more in depth look. 

Hi, Matt,

Thanks for your help and activation now is successful (tried more times), new PTA is a great addon as always!

Eric

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    30%
    $7,720.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...