Jump to content

Sign in to follow this  
Andrew Urbanczyk

Tomatoshade help

Recommended Posts

Hello,

 

I am trying to get TomatoShade working, but I am getting an error.  The Error is "Shader integrity invalid for *****"  I will post my log lower down.  Does anyone know what causes this?

 

Since I am here, if y'all have any really good presets y'all know add that at the bottom.  Would be great.

 

Thanks,

Andrew

 

Log: 

P3D folder found
P3D shader cache folder found
  Backup found for PostProcess\HDR.hlsl - skipping copy
  Backup found for GPUTerrain.fx - skipping copy
  Backup found for GPUTerrain.fxh - skipping copy
  Backup found for General.fx - skipping copy
  Backup found for FuncLibrary.fxh - skipping copy
  Backup found for Cloud.fx - skipping copy
  Backup found for ParticleDraw.fx - skipping copy
  Backup found for Shadow.fxh - skipping copy
  Backup found for Stars.fx - skipping copy
  Backup found for PrecipParticle.fx - skipping copy
Shader backups created
  Shader integrity valid for PostProcess\HDR.hlsl
  Shader integrity invalid for GPUTerrain.fx
  Shader integrity valid for GPUTerrain.fxh
  Shader integrity invalid for General.fx
  Shader integrity invalid for FuncLibrary.fxh
  Shader integrity invalid for Cloud.fx

  Shader integrity valid for ParticleDraw.fx
  Shader integrity valid for Shadow.fxh
  Shader integrity valid for Stars.fx
  Shader integrity valid for PrecipParticle.fx
Shader integrity tested


sig_ProudSupporter.jpgCPilot.jpg

Share this post


Link to post

You need to make sure you have the original P3D shaders installed. If you have used PTA in the past, you need to 'restore original shaders' before applying new ones. Given you also had a post regarding Envtex, I'm assuming you will need to restore shaders via that application too.

  • Like 1

Murray Dreyer

Share this post


Link to post
16 minutes ago, mdreyer said:

You need to make sure you have the original P3D shaders installed. If you have used PTA in the past, you need to 'restore original shaders' before applying new ones. Given you also had a post regarding Envtex, I'm assuming you will need to restore shaders via that application too.

Above message^


sig_ProudSupporter.jpgCPilot.jpg

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    30%
    $7,720.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...