Sign in to follow this  
baxterbj

Addons and FTX Central seeing two versions of P3D

Recommended Posts

Hi Folks,

I have just competed a full install of P3Dv4.3 only, as my windows was corrupted.

I have reinstalled all my ORBX, no problem.

I'm now trying to install my MCE and Marble Black addons, and the computer sees V2 and V4 when installing MCE.

When MCE does install it freezes P3D, when uninstalled P3d Works.

When installing Marble Black, it does not automatically identify P3Dv4, I have to manually point to it, then it doesn't install correctly.

I have further noticed upon going into FTX Central it asks me which version of P3d I have my installations in V2 or V4.

Can someone help me please, I have spent over a week reinstalling all of my addon software, only to find something somewhere is corrupt.

Ive reinstalled Client and Repaired Content, all for Zip.

Kind Regards

Brian Baxter

(BJ from OZ)

Edited by baxterbj

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

There must be leftovers of V2 in your registry. Search the registry and remove the entries.

Share this post


Link to post

I have never had V2, but do have entries for V2, V3, V4 ,only V4 points to P3dV4, I've removed the others, but on each reboot they reappear?

Thank Willy

 

Regards

Brian

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this