Jump to content

Sign in to follow this  
doublebubble

Another 2.63 bug maybe

Recommended Posts

Hi guy's, along with the water surface tuning tweak issue (which I hope get's fixed soon) I would like to see if anybody else has an issue with the Custom Post Processing tweak in regards to Curves, every time I try to have the Curves mode checked to no.2 for Luma & Chroma P3DV4.4 shaders will not reload, I just get a complete black screen, reverting back to default of "0" the shaders re-compile again,could this another bug in the 2.63 version? 

Cheers Rod.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    14%
    $3,635.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...