Sign in to follow this  
ST1322

Activation loop

Recommended Posts

Hi,

2.63 - activation loop. Keeps on asking me for activation key, each time I open it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Same for me. Activation worked once. Now opening the program always leads to an error "activation neccesary", trying to activate again fails with "server error". Is there any support for that software?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine doesn't fail. It activates but who knows for how long.

Yes, there is some support. Lets see of anyone picks it up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you running as administrator?

I've had a look at the activation server and all seems to be working fine. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, i am running as admin, internet-connection is checked, firewall and av-software switched off,  p3d and pta reset and restarted several times,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem solved. Had an issue with my router firmware. Everything works fine now (despite the known problem with the water shaders  ;-)  ).

Thank you Matt for your reply. You did a great job. This tool is more than helpful. I do even think about doing without adon sceneries.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this