Jump to content
Sign in to follow this  
James95

Missing Views

Recommended Posts

Evening All,

I've just completed a fresh re-install of P3D after re-installing my OS.

However, after loading into P3D I have discovered I cannot see the Virtual Cockpit option or any outside views such as Sport view.

I haven't changed any settings in the CFG yet. I've tried numerous aircraft with the same result.

I've also tried deleting the CFG, but to no avail.

Any ideas apart from re-installing again which I would like to avoid?

Also been posted on the P3D forum,

Thanks,

James Roberts


James Roberts

Share this post


Link to post
28 minutes ago, James95 said:

I've also tried deleting the CFG, but to no avail.

Are you sure that you got the right file?

The file to be deleted and rebuilt is this one

C:\Users\...\AppData\Roaming\Lockheed Martin\Prepar3D v4\cameras.cfg

Best regards

 


LORBY-SI

Share this post


Link to post

Do you use a scenario?  If so delete the 2 scenario files.

Cheers


AMD RYZEN 9 5900X 12 CORE CPU - ZOTAC RTX 3060Ti GPU - NZXT H510i ELITE CASE - EVO M.2 970 500GB DRIVE - 32GB XTREEM 4000 MEM - XPG GOLD 80+ 650 WATT PS - NZXT 280 HYBRID COOLER

Share this post


Link to post

Check the file mentioned in Lorby's post for lines that say "cyclehidden" in the sections pertinent to the views you are missing. Delete, or comment out the lines to restore the view. ( obviously deleting the file as Lorby recommended and letting p3dv4 rebuild it is easier, but if you have saved any of your view settings they will be reset to default.)

See the table in the following link. Find cyclehidden in the left column and read the description of that setting in the second column. It matches your problem exactly. 

http://www.prepar3d.com/SDKv2/LearningCenter/utilities/camera_configuration/camera_configuration.html

And I think the camera.cfg file remains between installs unless you use the utility LM provides to delete the user-generated content after you uninstall.

Edited by MDFlier

Share this post


Link to post

Sorry for the late update.

 

Deleted the camera.cfg file, and all was fine!

 

Thanks!


James Roberts

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    53%
    $13,405.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...