Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Eagle99z

CONFUSSED RAAS

Recommended Posts

OK I will keep this brief 

 

So I have 737 Airbus 777 747 raas by fs2crew and a few more.

 

my problem is I had RAAS on the p3dv4, I moved pc over to new one.

on my old pc raas works on P3DV4 and on the new install it won't install on p3dv4 only v3?

 

so my question is how did I have the raas working 

 

am 99.9% sure I purchased the V4 version but can't find it in my account on fs2crew 

any light on this would be good

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Wayne,

When you installed RAAS, did you select "P3D V4" on the RAAS installer?

If RAAS doesn't work, 99.9 percent of the time it's because you have a corrupted DLL.xml file.

We find several users have a missing tag for the PMDG HUD, which throws everything off.

Post the contents of your DLL.xml.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...