Sign in to follow this  
xcc99

Black Gauges and no landing gear

Recommended Posts

OKay okay hear me out. I know this issue has been talked about before and yes, I will bring it forward again.

 

I have no idea why both my 737NGX and 747 QOTSv2 is not responding anymore. I'm scared to uninstall them because I can not unregister my products and I'm pretty sure I'm on my last activations. I've reinstalled the SDK's and reinstalled the SimConnect (which was working fine because other addons were using it too).

So like is there any other fix that I might try?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

2 minutes ago, xcc99 said:

I'm scared to uninstall them because I can not unregister my products and I'm pretty sure I'm on my last activations.

Reach out to us at support.precisionmanuals.com 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Send in a support ticket, the best (and probably only) fix would be to completely flush and reinstall them, and if that doesn't work flush and reinstall Prepar3D (or FSX if that's the sim you're running), and I'm almost certain if you explain the situation to PMDG they will provide you with more activation links, you did pay them more than $200 after all...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this