Jump to content

Sign in to follow this  
bjapp677

Engine sound problem when change views

Recommended Posts

Running P3D 4.4 with the latest update of the -8, I think I might have something wrong with the sound. Every time I change view from inside the airplane to outside like tower view, it feels like the engine sound reload. For example during a take off roll the engine running at 90% N1, at the time I switch to tower view the engines sound "spool up again" to me. Same thing happens when I pan view in spot plane view, I not sure if I made myself clear, because the engine sound is different now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/6/2019 at 8:40 PM, Christopher Low said:

Adding the "time_constant=0" statement to the SOUND section of the Prepar3d.cfg file seems to have solved this problem.

Thank you!

Seams to be a Prepar3D 4.4 "new feature" 😉

Hope it helps

Gérard

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/14/2019 at 4:39 PM, gaab said:

Seams to be a Prepar3D 4.4 "new feature" 😉

Hope it helps

Gérard

Thanks guys I'll try!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...