Recommended Posts

25 minutes ago, psolk said:

Hi Mark, same thing, if I let the updater run (shows 5.3 after update) and change nothing else I lose my QW functionality as described above.  Minimize P3D, exit SimServer, launch old version (5.1) with updater disabled and works fine...

It's brilliant when it is working too, thank you! 

-Paul

Thanks Paul for checking.

Can you please confirm the exact version number that works?

(Right click the icon and then about)

That will help me track down the changes I did.

Many thanks

Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

3 minutes ago, marcom said:

Thanks Paul for checking.

Can you please confirm the exact version number that works?

(Right click the icon and then about)

That will help me track down the changes I did.

Many thanks

Mark

5.1.0.0 is working as we type

My pleasure!

-Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also had the quadruple MFDs and toggling HD textures in the dispatcher worked for me. (Virgin Atlantic livery)

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just bought the QW787 and would like to pick this up as well. Did this issue ever get resolved under the current version?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now