Jump to content

Squidwe3D

Immersion effects are not working in P3D 4.4

Recommended Posts

Posted (edited)

Hey guys. I reinstalled my sim a few days ago and then I reinstalled my immersion package. Then it all stopped working. The immersion manager is connecting to the aircraft and I also can see a green dot next to the effect but I just can't see it in the sim and also the preview are not working. I tried reinstalling the immersion package. Starting it as an administrator and putting the special effects to high in P3D settings. If you guys have any ideas on how to fix it please post a comment.

Thanks ahead.

Edited by Squidwe3D

Share this post


Link to post
Share on other sites

We have just published an update to Immersion Manager. We are confident this version fixes the issue you reported.

Simply run Immersion Manager to get the latest update.

Let us know your experience with this update!

Best Regards,
Keven

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...