Jump to content

psouthan

Planes disappear on approach at LTFM Airport

Recommended Posts

Hello

 

Last night I installed the new LTFM airport from Turkish Virtual into my Prepar3d 4.5. 

I have PXSeecon Traffic and it works fine but when I went to LTFM the planes would disappear about 5 miles out on approach and no planes populated the aiport at all.

Any help would be appreciated

 

Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Hi Paul,

Did you run PPG after you installed LFTM ? Was it succesful, I mean did it create an LFTM.xml in the PPG Airports folder that represents your new add-on? Look into the supplier field.

Furthermore, did you delete an older LFTM.XML  in the PSXT parked_updates folder, if there was one?

What do you mean with "when I went to" ? Did you fly yourself or did you selected LFTM as new airport?

Please post your Log.txt, so I might tell you more.

Nico

 

Edited by kiek

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Thank you for the reply. I mean I installed and selected LFTM to fly to using prepar3d. 

I will check back later and report on your recommendations

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...