Jump to content

Sign in to follow this  
caleb1

P3D v4.5 Textures folder

Recommended Posts

would anyone by any chance have an upload of the default prepar3d textures folder?

I believe my skyforce textures are causing errors in the simulator and the backup skyforce has doesnt even have the default textures in it.

Thanks,

Caleb

 


Caleb Byers

PC: HP Envy 750, Intel Core i7 6700 @ 3.4 GHz (max 4.0 GHz), 24GB RAM, Nvidia GeForce GTX 745 with 4GB Memory, 2TB SSHD Windows 10 Home 64 bit.

Simulators:  Prepar3D v3.4, Prepar3D v4.5, FSX:SE, FSX:Gold Edition

Using the FSX Deluxe Edition SDK SP2 for development.

Share this post


Link to post

Running Content.msi / repair will restore the default textures


Willy Vercruyssen

i7-7700K @ 4.9 GHz, 32GB DDR4, GTX1080, 2 x Samsung 512GB NVMe, 3TB HDD, Windows 10 Prof

Share this post


Link to post

I did that, so I suppose thats not the issue.

 

Thanks


Caleb Byers

PC: HP Envy 750, Intel Core i7 6700 @ 3.4 GHz (max 4.0 GHz), 24GB RAM, Nvidia GeForce GTX 745 with 4GB Memory, 2TB SSHD Windows 10 Home 64 bit.

Simulators:  Prepar3D v3.4, Prepar3D v4.5, FSX:SE, FSX:Gold Edition

Using the FSX Deluxe Edition SDK SP2 for development.

Share this post


Link to post

Re-run Client.msi. Probably has something to do with shaders.

Edited by troyboy66
  • Like 1

Troy Kemp

Win 10 64 Pro on 1TB PCIE + 500GB ssd  / P3Dv4.5 HF3 on 1TB ssd + 250GB ssd P3D addon / i7 8700K@ 5.1ghz / 32GB DDR4 3600mhz OC @3733mhz/ ASUS Maximus X Code /ASUS GTX 1070 Strix, 

 

 

Share this post


Link to post

If it's the shaders, then they must be deleted.

Running Client.msi will leave the shaders unaffected.

Share this post


Link to post
3 minutes ago, Reader said:

If it's the shaders, then they must be deleted.

Running Client.msi will leave the shaders unaffected.

Untrue.

Share this post


Link to post

As you wish.

Deleting the shaders will force a rebuild of the shaders.

Running uninstall and reinstall of the client will restore the Shaders HLSL

folder to default but it will not force a rebuild of the shaders.

Edited by Reader

Share this post


Link to post

Where do you think the problem is?

1.jpg

  • Like 1

EVGA 2080 Ti  FTW3 Hybrid , 8700K, 2Tb 970 EVO Plus, 48 Гб HyperX

MSFS 2020 Tech Alpha Insider

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    22%
    $5,600.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...