Bill721

Latest 1909 nav data KSFO proceedures wrong

Recommended Posts

Installed the latest Navdata 1909 and KSFO proceedures and runways are incorrect.  

 

Bill

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Posted (edited)

No because PMDG departure and arrivals seem to be ok.  I only noticed it incorrect in Little Nav Map.  Does it look ok to you?  Maybe it's my issue only.

Edited by Bill721

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I've no procedures at all, at no airport.

 

I rolled back to 1908 and it is good again. The problem is somewhere in littlenavmap?

 

All other tools and aircraft are good.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I'm looking at it right now.:sad:

Seems that the airports are saved using the three letter IATA code instead of the four letter ICAO code. This breaks all kind internal functionality in LNM.

You can use the "Navigraph only" mode in LNM. Then you will see all the procedures. But then you have to search for SFO instead of KSFO, for example.

Alex

Edit: Will contact Navigraph.

Edit2: Got reply and can reproduce the problem here. I'm working on it. No idea what's going on there and why.

Edited by albar965
Working on it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update is out. It can take two or three hours until it is visible in the FMS Data Manager but the manual downloads are already available.

Thanks to Richard Stefan for the quick help!

Alex

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a question, after I updated the program with Navigraph 1909, and look for procedures it says "no procedures for XXXX" this is for all airports. I had switched to "Do not use Navigraph database" all iirport procedures come to life. So , for some reason, LNM does not see Navigraph database, but on the "Scenery Library" menu, it reads as "NAVİGRAPH AİRAC CYCLE 1909"

Share this post


Link to post
Share on other sites
25 minutes ago, enverbaba said:

I have a question, after I updated the program with Navigraph 1909, and look for procedures it says "no procedures for XXXX" this is for all airports. I had switched to "Do not use Navigraph database" all iirport procedures come to life. So , for some reason, LNM does not see Navigraph database, but on the "Scenery Library" menu, it reads as "NAVİGRAPH AİRAC CYCLE 1909"

Update to cycle 1909 r2 as mentioned above.

Alex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now