Jump to content

Recommended Posts

I am making a custom switch panel using rocker switches and a rasberry pi, but i ran into a small problem while i was assigning the keybinds for my alabeo c404 titan i noticed the landing lights where not working when i flipped the switch. So i checked my connections and the switch outputs and they are all good. So it turned to fsuipc and looked at the log. When i flipped the switch by clicking it with the mouse it printed a custom id. so i tried that and still nothing. So i am at a loss for why the landing lights cant be binded but work when you click on the switch in the sim. All the code does on the pi is send a message over the internet to the pc which then the pc uses the keyboard library for python to emulate a keyboard key press. All of the other lights work such as nav, strobe, and taxi but not the landing lights. I will post the code if asked.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/8/2019 at 7:08 PM, Chahn said:

I am making a custom switch panel using rocker switches and a rasberry pi, but i ran into a small problem while i was assigning the keybinds for my alabeo c404 titan i noticed the landing lights where not working when i flipped the switch. So i checked my connections and the switch outputs and they are all good. So it turned to fsuipc and looked at the log. When i flipped the switch by clicking it with the mouse it printed a custom id. so i tried that and still nothing. So i am at a loss for why the landing lights cant be binded but work when you click on the switch in the sim. All the code does on the pi is send a message over the internet to the pc which then the pc uses the keyboard library for python to emulate a keyboard key press. All of the other lights work such as nav, strobe, and taxi but not the landing lights. I will post the code if asked.

If you haven't done so I would suggest assigning the landing light to a different keystroke and seeing if you can get it to work that way. I don't know why, but I have found similar problems driving the Reality-XP GPS with keystrokes - some key mappings just don't seem to work even though there is no obvious reason.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/12/2019 at 1:26 PM, MarkDH said:

If you haven't done so I would suggest assigning the landing light to a different keystroke and seeing if you can get it to work that way. I don't know why, but I have found similar problems driving the Reality-XP GPS with keystrokes - some key mappings just don't seem to work even though there is no obvious reason.

Ok i will try that when i get the time tomorrow and respond if it worked

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...