Jump to content

Sign in to follow this  
Porthos

PMDG Forum - the new one - cannot see htreads when I login

Recommended Posts

Hello all I have an interesting issue with the new PMDG forum. I have messaged the forum admin twice  so far without any response and that in itself is frustrating.

I have registered and can in fact login and here lies the issue:

If I go to the forum I can see all the thread and replies as one would normally expect. And as usual because I am not logged in I cannot post. Nothing out of the ordinary there.

HOWEVER

When I do login and I successfully do that, I get directed to a page which has in the top menu FORUMS Blogs Articles and a line which reads NO Forums Found and I can do nothing on that page. There are no threads etc as I see when I do not login. I can however see all the users who are logged in. I can click on the top menu Forums Blogs Articles but when I do the next page tells me No forums/blogs/articles found

Has anyone else encountered this issue? Also I wish the admin would at least reply to me about this as lack of communication is annoying!


Rob Grant
Compass Airlines - Stretch Your Wings Australia
 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...