Jump to content
Sign in to follow this  
lab

GTN 750

Recommended Posts

I have the GTN 750 and am using it for the TBM 900 on XP.  The unit did not couple with the autopilot so I tried to load the update which it does but it doesnt point to the right directory. I uninstalled it from Xplane in order to reinstall but it wont reinstall. need help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I'm sorry for the delay but have you managed to sort this out since?

Otherwise can you please detail 'what' is not pointing to 'which' supposed directory?


Jean-Luc | reality-xp.com
This message from Reality XP is protected by a disclaimer: reality-xp.com/aboutrealityxp/email.html

Let your voice be heard and help us make a difference for you: Vote !
Open up communications with Reality-XP (Microsoft Flight Simulator Forums)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...