Jump to content

bvanhout

Disappearing Aircraft

Recommended Posts

Hi Nico,

I have been away from flying for a while and am now getting back into it.

I have noticed a few things. I saw an aircraft pushback correctly, is this correct or was it just by chance?

I have also noticed that after an aircraft has landed they disappear when landing roll is complete.

Sometimes they re-appear on the taxiway, but not often.

I do not see any aircraft taking off only once airborne. 

Generally with the xml files available on your website (especially EHAM) things seem to work ok, however with my addon scenery (even with files recreated with latest posparkgenerator) the above happens. 

I know a lot has changed while I was away, I have checked all setting and all seems right.

Thanks for the assistance

Regards

Brian

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello! the same for me.  airplanes land and dfissappear. no one goes from gate to take off. thats it even on airports that before were full of them (eddf, lemd, etc). 

could it be a temporaly error?

thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

See my post

The remaning data source has less quality i'm afraid. Wait with comments till Balthasar has solved the issue please.

Edited by kiek

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Nico,

I see this has only been for a few days, however I have had this issue for more than a week.

Share this post


Link to post
Share on other sites
38 minutes ago, bvanhout said:

Thanks Nico,

I see this has only been for a few days, however I have had this issue for more than a week.

They are all caused by problems in RealTrafic data, I cannot do much about it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello. i have written Balthasar but i havent received any answer yet. The Real traffic continues without showing ground traffic on airports. 

does anyone know any new?

thanks again:) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also I have sent him an email about the RT issues with disappearing ac about 4 weeks ago but never got an answer...


Gerard

7940x ( 14 cores ) : 8 cores @ 4.8 - 6 cores @ 4.0 Ghz - Gigabyte X299 Gaming 7 - 32 Gb G.Skill Trident Z 3200Mhz Cl 14 - Gigabyte GTX 2080 TI Windforce OC @1920 Mhz - 1x SSD M2 1800/1800 2TB - 2x  Sata 600 SSD 500 Mb - Thermaltake Level 10 GT case - EKWB Extreme 240 liquid cooling set push/pull - 2x 43” Sony 4K tv's in NVSurround

8700K : all 6 cores @ 5.0 GHz - Asus ROG 370 - 16 Gb 4000 MHz @ 3600 Mhz - Gigabyte GTX 2080 Windforce OC @ 1900 Mhz - 1x SSD M2 1800/1800 2TB - 2x  Sata 600 SSD 500 Mb - 1x 55” Sony 4K tv

My flightsim vids :  https://www.youtube.com/user/fswidesim/videos?shelf_id=0&sort=dd&view=0

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

All traffic (GRD & AIR) is displayed in RT initially but after 1 minute all GRD traffic disappears and only airbourne traffic is displayed. We are paying for the service and if there is server or data issue I would expect that he would inform us?

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, daelight said:

All traffic (GRD & AIR) is displayed in RT initially but after 1 minute all GRD traffic disappears and only airbourne traffic is displayed. We are paying for the service and if there is server or data issue I would expect that he would inform us?

I have informed you guys on behalf of Balthasar, see my post.

Please be patient.

Edited by kiek

Share this post


Link to post
Share on other sites

He answered me yesterday night. He said it depends of the receivers of many airports. But i re-writed him to explain that it was happening in ALL the airports since almost 1 week. I tested it also with the “memory” of realtraffic checking 6 days before and all planes were there, taxiing on ground. That means it might be an occasional error. Nothing has to see with psxseecontraffic as nico said.

so, lets hope its gonna work again!:)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

At this point I get NO taxing aircraft in any airport I've flown in the last several days. It makes it easy to taxi for takeoff, but I'd rather have to dodge ground traffic.

Kind Regards,


Steven_Miller.png?dl=1

i7-6700k Gigabyte GA-Z170X-UD5 CORSAIR Dominator Platinum 16GB DDR4 2400 ASUS ROG-STRIX GTX1070

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same issue here, no ground traffic and when aircraft do appear at 1,000 AGL or whatever they still do all sorts of aerobatics, pirouettes and 360s.

Some official communication from Balthasar via email would be appreciated, not least considering that this has been going on for a week or more now and it’s a subscription service we are paying good money for. 


Max

i9 9900K @5GHz | Gigabyte Aorus Z390 Ultra | 32GB Gskill 3200C14 | Palit GTX 1080Ti Super Jetstream

2x Samsung 840Evo SSD | BenQ PD3200Q 32"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello. Does someone know any news from balthasar? 

Realtraffic continues without ground aircraft and its more than one week without any information. 

Sky full of moving planes... Airport full of empty. No sense. 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...