Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

GeoSkyman

MSFS2020 Unable to Login

Recommended Posts

Hmm nothing is working for me.

 

I was reading and participating on the Alpha forums just an hour ago - now booted out and nothing I've seen in this thread is remedying it.  Bummer

Share this post


Link to post
Share on other sites

What has worked for me in Edge and Firefox was to clear all cookies, temp data and passwords stored. Then closed the browsers completely and reopened the flightsimulator.com page. When asked for your email and password again, DO NOT TICK the checkbox to remember your login data because for me that broke it all again and I had to clear everything a second time.

I tried it that way because I could login with Edge and Firefox in a inPrivate session where I was asked for my credentials. So I guess something's wrong with the cookie and session data management on that site.

Andra

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I'm a tech alpha tester.

1. I can connect / log on the site flightsimulator.com,

but no option now for change DXDIAG file.

 

2. I can connect / log on the forum too,

but no section or topic or post in the forum just  this text

-Public forum coming soon-

and -no latest topics- , -no new topics-, no unread topics-, -no top topics-

Nothing else ! I have this problem only for 48 hours.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@flight2020

Similar for me - I think the whole forum thing is having a big technical issue and/or they pulled it down for now completely .

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am a Tech Insider and as of yesterday, I lost access to the forums.  I also noticed that I lost my Tech Insider badge on the forums as well.  I messaged one of the community managers, thinking it was just an issue with me.  At first, they thought the same as well, but it is looking to be more of a widespread issue.

Also, my Tech Insider profile page says that I "have selected to opt-out of the Insider Program," but I most definitly did not do that...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think this is a new situation regarding the forum, before the update of 13.02. The forum may be disabled even for testers too. (?)  technical or NDA problems, undergraund videos in youtube? major update ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not having any problems getting into the insider forums. 

Clear your cache and cookies and try again. 


Thank you.

Rick

 $Silver Donor

EAA 1317610   I7-7700K @ 4.5ghz, MSI Z270 Gaming MB,  32gb 3200,  Geforce RTX2080 Super O/C,  28" Samsung 4k Monitor,  Various SSD, HD, and peripherals

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, 188AHC said:

I'm not having any problems getting into the insider forums. 

Clear your cache and cookies and try again. 

You can access and post in the Alpha forums right now?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, irrics said:

You can access and post in the Alpha forums right now?

Yep. Just left it. I haven't had any problems since early last week. 


Thank you.

Rick

 $Silver Donor

EAA 1317610   I7-7700K @ 4.5ghz, MSI Z270 Gaming MB,  32gb 3200,  Geforce RTX2080 Super O/C,  28" Samsung 4k Monitor,  Various SSD, HD, and peripherals

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well here is a lovely twist. I was due to reinstall Win10 so i did. And the 1st thing i did after installing necessary drivers was to log into there forums. NOPE. lol

So something is going on.


Mike

Intel 12700k No over clocking 32GB G-Skill 3600 Ram MSI RTX3080

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, 188AHC said:

Yep. Just left it. I haven't had any problems since early last week. 

Weird about the forum - I wonder what's up for some of us there..

Share this post


Link to post
Share on other sites

 I wish we had a private forum here at Avsim to discuss the Alpha just because of this issue. 


Thank you.

Rick

 $Silver Donor

EAA 1317610   I7-7700K @ 4.5ghz, MSI Z270 Gaming MB,  32gb 3200,  Geforce RTX2080 Super O/C,  28" Samsung 4k Monitor,  Various SSD, HD, and peripherals

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes i would like that 🙂 Makes me feel uncomfortable.


Mike

Intel 12700k No over clocking 32GB G-Skill 3600 Ram MSI RTX3080

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I fear this would be a violation of the NDA though unless Avsim arranged an agreement with Micrisoft. Hang in boys and Try what I suggested. Others have said it works. 


Thank you.

Rick

 $Silver Donor

EAA 1317610   I7-7700K @ 4.5ghz, MSI Z270 Gaming MB,  32gb 3200,  Geforce RTX2080 Super O/C,  28" Samsung 4k Monitor,  Various SSD, HD, and peripherals

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...