Jump to content

Sign in to follow this  
clif9464

Help please! Black GTN750 screens in 11.41 (resolved)

Recommended Posts

I am now getting black screens in every  plane that has the GTN750 since an update. This has happened before. Is anyone else getting this issue. Ruining my flights with no GTN :|

Share this post


Link to post
Share on other sites

reinstalled plugin from installer and still black using the correct garmin database

No love here. 😞

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

It is every plane in X-plane 11.41 - is this an INI issue? IS this something the developer is aware of?

Edited by clif9464

Share this post


Link to post
Share on other sites

rxpGTN.xpl.log

20/04/09 22:01:52.358 08832 -    ] # win.xpl version 2.5.23.0
20/04/09 22:01:52.358 08832 INFO ] 
 

rxpGtnSim.sim.dll.log

20/04/09 22:01:55.837 08832 -    ] # rxpGtnSim64.dll version 2.5.23.0
20/04/09 22:01:55.836 08832 INFO ] 
20/04/09 22:03:32.424 08832 INFO ] GTN 750.1 - TRAINER 6623
20/04/09 22:06:22.168 08832 WARN ] FAIL: 01 ..\..\lib\acl\kernel\ui\nand\hwm_nand.c(1030) (null)
20/04/09 22:07:31.597 08832 INFO ] GTN 750.1 - TRAINER 6623
20/04/09 22:10:20.020 08832 WARN ] FAIL: 01 ..\..\lib\acl\kernel\ui\nand\hwm_nand.c(1030) (null)
20/04/09 22:13:57.031 08832 INFO ] GTN 750.2 - TRAINER 6623
20/04/09 22:13:58.262 08832 WARN ] FAIL: 01 ..\..\lib\acl\kernel\ui\nand\hwm_nand.c(1030) (null)
20/04/09 22:16:43.371 08832 INFO ] GTN 650.2 - TRAINER 6623
20/04/09 22:16:44.408 08832 WARN ] FAIL: 01 ..\..\lib\acl\kernel\ui\nand\hwm_nand.c(1030) (null)

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

so its failing but no reason why. SO MUCH FAIL - on many levels

Edited by clif9464
add

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Ok I solved this if anyone is curious. So the root cause was on the last install I got a message that I had never seen before. It said something about activations are almost out or something. Not sure but I have had this awhile and had installs that were part of the upgrade for the product. I ignored this message and that is the root cause. You have to use the F reactivation that sends you an email. Once I did that and reinstalled I got no more errors and the gtn750 is working again. So there is a tie in with that activation. I have valid keys so none of this is big deal but if its ever a black screen then reinstall and make sure you get the installers  from F1. Dont ignore the error message about activation's. I have no clue what the count is but I must have reached it. 

Edited by RXP
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    28%
    $7,125.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...