Jump to content

Sign in to follow this  
airbusa

RCSS missing in internal database

Recommended Posts

Dear Kiek,

 

would it be possible to add RCSS (Taipei Songshan) to the database, the scenery from ACO Design is realy nice and PSXseeconTraffic is missing at this very nice airport due to internal database.

 

Many thanks and best regards

 

Oliver

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
21 minutes ago, airbusa said:

would it be possible to add RCSS (Taipei Songshan) to the database, the scenery from ACO Design is realy nice and PSXseeconTraffic is missing at this very nice airport due to internal database.

Hi Oliver,

No I cannot...I do not have that scenery. You can add it your self easily by using the ParkPosGenerator tool.

Either generate all your airports including add-ons, or only point to the folder where RCSS resides and generate the RCSS.xml .

Nico

Edited by kiek

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi nico

rcss.xml for the scenery was generated by me with parkposgenerator, I put them in parked_updates folder.

rcss.xml was already available from stock airport in folder installation_airport.

but your programm don't reconize the airport, he gives the coordinates and say no airport within 5 nm. The coordniates given by psxseecontraffic main program during initialization are nearly the same as in the airport file. i changed to exactly the same coordinates, same status message.

any idea?

best regards

oliver

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
2 hours ago, airbusa said:

rcss.xml for the scenery was generated by me with parkposgenerator, I put them in parked_updates folder.

rcss.xml was already available from stock airport in folder installation_airport.

but your programm don't reconize the airport, he gives the coordinates and say no airport within 5 nm. The coordniates given by psxseecontraffic main program during initialization are nearly the same as in the airport file. i changed to exactly the same coordinates, same status message.

any idea?

Strange, tried it over here and it does find the default from installation airports.

Check and double check your parameters.

Edited by kiek

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks kiek for confirmation, that it works.

i ave found the error, the airport folder path was wrong, now it is corrected and all works fine.

many thanks.

 

bg oliver

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    28%
    $7,075.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...