Jump to content

Sign in to follow this  
dobee51

So, did anybody have a smooth installation?

Recommended Posts

Took 3 hours to download and install from 06:25 - 09:20 (GMT+2). Very smooth and constant download at 125 Mbs. Now to setup before I can start flying. Very happy so far.


Leon Gerber

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine was pretty uneventful! Did the cheat (I was very original and used Australia instead of Kiribati!) and the download was pretty smooth, installed fine, flew Dublin to Galway then did a circuit of the entire island of Kauai which brought me nicely up to midnight where I could then download the Premium Deluxe pack and then I flew the 787 around SFO. I was honestly shocked with how good everything looked, and honestly my jaw nearly hit the floor when I saw how amazingly smooth the performance was, no stutters, buttery smooth and not a single CTD!!

  • Like 2

Jesse Casserly 👌🏼

Add me as a friend to go fly on MSFS: JesseC757

https://www.youtube.com/user/JesseCasserly757

💻 i7-10750H 2.6 GHz / 5.0 GHz, 16GB DDR4, 512GB SSD, 1TB HDD, RTX 2080 Super

Saitek X-56 HOTAS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Download (CET 00:00) was done in approx 3 hours. During first run I experienced a hang when the options screen was going to load, but after a windows restart everything loads fine. Exploring the new sim after work.


- Harry J.

i7-7820X (@4.8 GHz), 32GB RAM (@3467) 2080Ti (3440x1440), SSD 500GB, (Win10x64),  SSDs 1+2 TB (P3Dv5.x + ORBX). FSGlobalNG (mesh), ORBX (Global+OLC, all FTX Regions, all TE products, many Airports), DDscenery (NY, CH, MIA), Airports (FT, FB, FSDT, AS); PMDG (737, 747, 777), MJC DQ400, RA Piston Duke, A2A C172. Weather ASP5. F1 GTN complete. AI Traffic: AIG OCI

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Took  1  hour 35 min  to install. No hiccups


i7 7700K @ 4.5 GHZ
GTX 1080ti SC
32 GB RAM @ 4200 GHZ
1 TB SSD
1080p Monitor

Share this post


Link to post
Share on other sites

very slow here in the US Central.  Had to restart the entire download all over again.  it did not save the progress.  Premium Deluxe in the MS store along with the 50 other FS titles makes it impossible to know which to manage.  I started last night around 2300CDT and now still only getting 15mb down on my 100mb connection.   Not good for the KC area, I'm afraid.

Share this post


Link to post
Share on other sites

this might be a coincidence but i had the flash screen with blue bar doing nothing

restarted 4 times exact same thing

switch defender off and it worked downloading now


jeff storey

Share this post


Link to post
Share on other sites

For me the blue frozen bar seemed to be due to Windows firewall...


Marco Manieri

Perugia - Italy

 

169055.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Started at midnight here in Aus.  4Hrs later all done no drama.

Lynchie

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
7 hours ago, seamaster55 said:

Started working after I left clicked, but now stuck on 49% with fs base 0.1.

So, instead of pressing a Key, just use left mouse Burton? Is that right?

Edited by LGR18

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had a very smooth experience - started at 00.01 (Central European Time), went to bed, woke up at 5.45 to find it had installed, had a odd hang on the options page which resolved by me pressing back or ESC. After then everything checked out. Did a smashing  flight around my hometown in Cheshire with Live AI and weather in the Robin with v smooth performance, then dug out my old TrackIR and then went to work...

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, atlflyer said:

Took  1  hour 35 min  to install. No hiccups

I downloaded 95.15gb to external hard drive, could you suggest how to make it to my desktop D drive as I couldn't find any installer in the downloaded files of 95.15gb.  Thanks in advance 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I set my download locations and hit start then the screen went black. Music is still playing and in Device Manager my CPU usage is at ~50% and varying disk and & download 200-500 Mbps....just let it keep going or restart? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    34%
    $8,560.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...