Jump to content

Sign in to follow this  
sparklinglad

msfs update problem

Recommended Posts

Hi,

Since the microsoft update, yesterday, 09/03/21, I am having trouble with loading my MCDU with my simbrief plans.

With external power and batteries connected in the a320 all my gauges/panels are staiyng blank.

I have tried loading from the world page and starting at the runways but they still stay blank.

The aircraft will take of ok but its a bit disconcerting not being able to see the height or speeds.

Talking to ATC is ok and the apu lights up ok with avail. showing but no engine start.

Anyone else had this problem before I Zen it?

Thanks Steve

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, sparklinglad said:

I am having trouble with loading my MCDU with my simbrief plans

A32NX Flybywire?

Share this post


Link to post
Share on other sites

same for me

A320NX all screens in cockpit are black !

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, ms2 said:

A320NX all screens in cockpit are black !

Delete A32NX and all liveries from community folder.

Download and install A32NX dev version.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
56 minutes ago, TENPATROL said:

Delete A32NX and all liveries from community folder.

Download and install A32NX dev version.

yes for screens, dev version work.

later... shall  trying a flight with this dev version.

thanks 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same problem with the Daher930 and the Airbus Neo.

Then loaded the Baron58, where all panels worked without problems.

Afterwards i loaded the Daher930 again and the panels worked too.

That's a very strange behavior since the update

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

making mine flight with a320NX dev, without problems... seem ok 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did as was told. A32NX reloaded ok and fms and panels all working again. Thanks for the advice.

Having trouble with the liveries now, got them into the community folder ok but not showing in the sim.

I'm sure I'll get there eventually!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    49%
    $12,400.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...