Jump to content

Sign in to follow this  
himmelhorse

XPlane11 Aerobask Phenom query

Recommended Posts

Hello all,

I am just wondering if I am suffering this all my byself. 

After the latest update to this aircraft (v1.2) I no longer have the Aerobask button below the parking brake indicator..

Initially, I thought it was a corruption, so I redownloaded the original and it was OK. I updated through the Skunkworks updater, and the same thing happens.

As it happens, it is not really a deal breaker as I can access it through the plugins icon. It is however, quite annoying to do it this way.  I can not find a way to map a keystroke to access the plugin as an alternative either.

Has anyone else noticed this.

Tony


Tony Chilcott.

 

My System. Motherboard. ASRock Taichi X570 CPU Ryzen 9 3900x (not yet overclocked). RAM 32gb Corsair Vengeance (2x16) 3200mhz. 1 x Gigabyte Aorus GTX1080ti Extreme and a 1200watt PSU.

1 x 1tb SSD 3 x 240BG SSD and 4 x 2TB HDD

OS Win 10 Pro 64bit. Simulators ... FS2004/P3Dv4.5/Xplane.DCS/Aeroflyfs2...MSFS to come for sure.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Yes they removed the Aerobask button. You can click on the tail number now instead.

Edited by paulluck
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you Sir

I did not see any reference to that alternative in any documentation.  Must be my bad.

Thanks again

Tony


Tony Chilcott.

 

My System. Motherboard. ASRock Taichi X570 CPU Ryzen 9 3900x (not yet overclocked). RAM 32gb Corsair Vengeance (2x16) 3200mhz. 1 x Gigabyte Aorus GTX1080ti Extreme and a 1200watt PSU.

1 x 1tb SSD 3 x 240BG SSD and 4 x 2TB HDD

OS Win 10 Pro 64bit. Simulators ... FS2004/P3Dv4.5/Xplane.DCS/Aeroflyfs2...MSFS to come for sure.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tony, it was listed in the release notes for 1.2. Glad to be able to help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

paulluck,

Thanks again mate. I did actually go through the release notes after your last post.  I have no idea how or why I missed it in the first place.  Getting old I guess.

I really appreciated your help though

Tony


Tony Chilcott.

 

My System. Motherboard. ASRock Taichi X570 CPU Ryzen 9 3900x (not yet overclocked). RAM 32gb Corsair Vengeance (2x16) 3200mhz. 1 x Gigabyte Aorus GTX1080ti Extreme and a 1200watt PSU.

1 x 1tb SSD 3 x 240BG SSD and 4 x 2TB HDD

OS Win 10 Pro 64bit. Simulators ... FS2004/P3Dv4.5/Xplane.DCS/Aeroflyfs2...MSFS to come for sure.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    53%
    $13,405.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...