Jump to content

Sign in to follow this  
fms737

Boeiing 777-300, Vrinsight Panel und Linda

Recommended Posts

Hello,
after reinstalling Prepar3Dv.5 I have problems to run my MCP-II/Boeing Type v1.100 with Linda. Joysticks/HID devices is everything ok, VRinsight MCP Combo is everything ok and Flt Sim/FSUIPC configs is everything ok. After starting the FS with PMDG 777 the MCP panel does not start. I have had this problem before recently. Can you help me again please ?
Greetings
Claus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Claus, as before I need you to run the fault diagnosis procedure and email me the logs. I can’t see what you have done to your system this time.


Andrew Gransden

Scotland, UK

LINDA Support/Developer - VATSIM and BAVirtual - Airbus Flyer

i7 1TB SSD GTX980 - FSX/P3D - Aerosoft Airbus A318/A319/A320/A321 - FS2Crew

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Hi Claus, I received your logs. Your first post says that you have installed P3Dv5. For this you need FSUIPC6 and LINDA 3.2.6. Your logs report that you are running the previous versions that only work with P3Dv4 and FSX SE.

Edited by ScotFlieger

Andrew Gransden

Scotland, UK

LINDA Support/Developer - VATSIM and BAVirtual - Airbus Flyer

i7 1TB SSD GTX980 - FSX/P3D - Aerosoft Airbus A318/A319/A320/A321 - FS2Crew

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Andrew,
sorry, that was a mistake on my part. I am currently using Prepar3D Vers. 4.5.
Claus

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK - difficult when I am trying to support 3 versions of LINDA.

If you examine the fsuipc5.log file you will see the error that is causing LINDA to fail. The config-sys.lua file in /fsuipc5/linda-cfg/system is missing. This is correct the first time LINDA runs from a new installation. LINDA should create this file for you and the error will be removed on the second run or when you restart using the Reload LUA Engine link.

Check /linda-cfg/system/config-sys.lua exists. If not run LINDA on its own and then restart everything.

If you still have problems, re-run the fault diagnosis procedure and let me see the new logs.

  • Like 1

Andrew Gransden

Scotland, UK

LINDA Support/Developer - VATSIM and BAVirtual - Airbus Flyer

i7 1TB SSD GTX980 - FSX/P3D - Aerosoft Airbus A318/A319/A320/A321 - FS2Crew

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo Andrew,

Probleme gelöst. Danke für die Hilfe.

Claus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    49%
    $12,400.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...