Jump to content
Sign in to follow this  
DMullert

IniScene EGLL Released folks

Recommended Posts

It was validated that the VGDS (gate guidance system) is non-functional at the moment.  Between that and the poor night lighting this is currently a No-Go for me!!!!


Sincerely,

Dennis D. Müllert

System Specs: Motherboard:  Gygabyte Aorus Z390 Master.  CPU: Intel 9th Gen Core i9 9900kf Eight-Core 3.6Mhz overclocked to 5Mhz.  Memory:  64GB Corsair DDR4 SDRAM 3200MHZ RGB.  GPU: 11GB GeForce RTX 2080Ti FTW3 Hybrid.  Monitor: Viotek 34" curved GNV34DBE.  Power Supply: 1000 Watt Power supply. HD 1: 1TB Samsung 9780 EVO Plus NVMe SSD.  HD 2: 2TB Samsung 860 EVO SATA SSD

Flight Sim Hardware:  Joystick: Thrustmaster T16000M.  Rudder Pedals: Thrustmaster TPR Pendular Pedals.  Yoke: Honeycomb Alpha.  Throttles: Honeycomb Bravo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think this is a rushed product that does not do justice to such a major airport. Such a shame, LHR deserves better.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
41 minutes ago, Tuskin38 said:

Anyone tried this with AIG injected traffic?

yes it works ok apart from the ai wont depart from runway 27L they wont contact atc and just carry onto the runway without putting there strobes on and other ai behind them will enter the wayway at the same time, they sim doesnt no they are there as landing aircraft will still land, same problem with Pyreegue's Glasgow but they fixed the problem when i brought it up so its fixable. dont know if the problem is the same on 09l and 09r, 

the ai will vacate runway 27r at the right exit,  but 27l they stay on the runway to Terminal 5C, no problem with them taxing around the arpon, all gates work with the ai, 

i have sent the problem over to the devs and they are looking into the problem so fingers crossed it gets fixed, alot of new airports are struggling with the same problem ai taxing onto the runway and just sittting until despawn, and every time i bring it up with the devs i get the same responce our testers use vatsim, 

Edited by steve 86
  • Upvote 1

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, steve 86 said:

i have sent the problem over to the devs and they are looking into the problem so fingers crossed it gets fixed, alot of new airports are struggling with the same problem ai taxing onto the runway and just sittting until despawn 

Yeah, happens with some stock and world update airports as well. Has to do with missing hold short points.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adding hold short points at the correct distance from the runway is a basic feature of P3D and FSX airport AFD files, so it really should be the case with airports in Microsoft Flight Simulator. So, is this a third party developer problem, or an MS/Asobo problem?

Edited by Christopher Low
  • Like 1

Christopher Low

UK2000 Beta Tester

FSBetaTesters3.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Christopher Low said:

Adding hold short points at the correct distance from the runway is a basic feature of P3D and FSX airport AFD files, so it really should be the case with airports in Microsoft Flight Simulator. So, is this a third party developer problem, or an MS/Asobo problem?

default jersey the ai works perfect and stops and contacts atc but then you have uk2000 jersey and the ai just goes onto runway and sits without even contacting atc or putting his strobs on, i have not seen this problem with default airports, Origami Studios London Gatwick has the same problem when the ai tries to use 26R, 

i have contacted all the devs who airports has this problem and only  Pyreegue (glasgow) has fixed it, but i have my fingers crossed for inibuilds to fix there problems

Microsoft-Flight-Simulator-Screenshot-20
 

Edited by steve 86
  • Like 1

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, steve 86 said:

i have not seen this problem with default airports,

It happens with the default CYYZ, LPPT, and KJFK. There's others I can't remember at the moment.

Edited by Tuskin38
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would have noticed a problem like that if I had been beta testing the MSFS versions of UK2000 airports, but I do not have the simulator installed.


Christopher Low

UK2000 Beta Tester

FSBetaTesters3.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...