Jump to content
Sign in to follow this  
tup61

WU V: Nordics: partially installed...?

Recommended Posts

I installed WU X today and noticed that after also updating everything in the Content Manager 'WU V: Nordics' shows up as PARTIALLY INSTALLED. And to the right of it stands DOWNLOAD AVAILABLE 8,50MIB (+ 8,68MIB ON DISK).

So I clicked on INSTALL and it seemed to download some stuff and install it but after that I kept on reading PARTIALLY INSTALLED...

So I completely uninstalled the entire WU V: Nordics update and then installed it again brand new... still have the PARTIALLY INSTALLED message...!

Er...?

Anyone knows how to get it completely installed? It's only missing some 8,50 plus 8,68 Mb so it can't be much but Norway is my favorite area: 50% of my flights are done over there, so I'd really like to get this scenery installed completely!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you by chance remove the eight photogrammetry items due to improved performance? I guess it is related to this, I did and forgot to add them prior updating the sim. Did the same approach as you, now you need to exit the sim and re-install those 8.5Mib again, then it will show again as fully installed.


Greetings, Chris

Intel i7-8700K@5.0GHz, 2x16GB 3200MHz CL14 RAM, Sapphire RX 6900 XT SE, Windows 10 Home 64bit, Prepar3D 5.3, MSFS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same thing happened to me so I just exited MSFS and restarted the program then was able to download the whole thing.

  • Like 4
  • Upvote 2

System: i7-11700K, ASUS Prime Z590M-PLUS Motherboard, Corsair Vengeance 32 GB DDR4 3200, Gigibyte G750H PSU, Arctic Liquid Freezer ll, ZOTAC GeForce RTX 3080, NVIDIA Drivers 526.98, WD Blue NVMe m2  500GB SSD for Windows 10 Home v21H2, Samsung 1TB 980 NVMe m2 for MSFS, Toshiba 2TB HD for data and other games, ViewSonic XG2705-2K  27" 2560x1440 144hz Monitor,  Thrustmaster Airbus flight stick, Logitech M510 wireless Mouse.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, northtexas said:

Same thing happened to me so I just exited MSFS and restarted the program then was able to download the whole thing.

Same here


1pc:WIN11/64, MSFS,PF3,TRacKir5,SPAD Next,FSUIPC 7,GSX
I7-12700KF/32Gb DDR4 3600MHz/ASUS ROG 2070 SUPER OC/GEKOGS105/Alpha Flight Control/CH throttle,Ped/SAITEK InstR/Radio Panel
2pc:WIN10 LNM,remote text program,pf3 display

Share this post


Link to post
Share on other sites
38 minutes ago, PuffeB said:

Same here

Same here.

Initially I tried to install but it still showed partially installed, so I rebooted and tried again. Now it shows installed and I presume it is ok…

  • Like 1

GregH

System Spec: Core i7 6700K @ 4,7GHz; GTX980Ti, 32GB DDR4 3200; WD Black NVMe; Samsung EVO850 SSD; CH Products Yoke, Pedals & Quad; Airbus Side Stick, TrackIR; 1440p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah the MSFS updates process...:rolleyes:    It's buggy sometimes. Same happened here on Nordics.

But beforehand i already had a problem.
Launched the game, message: needs to be updated through the Store.
Went to the Store, no update available, game is up to date.
Reloaded the game, message: game needs to be updated through the Store.
Reloaded the Store, no update available, game is up to date.
Rebooting...re-opening Store... ah there it is... update available.

Why just not one click update?


Win10 Pro 64-bit, Ryzen 5800X3D, Corsair H115i, Gigabyte X570S UD, EVGA 3080Ti XC3 Ultra 12GB, 64 GB DDR4 G.Skill 3600. Monitors: LG 27GL850-B27 2560x1440 + Samsung SyncMaster 2443 1920x1200, HOTAS: Warthog with Virpil WarBRD base & hegykc MFG Crosswind modded pedals, TrackIR4, Oculus Rift S

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, AnkH said:

Did you by chance remove the eight photogrammetry items due to improved performance?

No.

 

 

1 hour ago, northtexas said:

Same thing happened to me so I just exited MSFS and restarted the program then was able to download the whole thing.

 

1 hour ago, cteixeira said:

Same here

 

1 hour ago, PuffeB said:

Same here

 

59 minutes ago, RaptyrOne said:

Same here

 

50 minutes ago, Dermot McClusky said:

Same here

So... er... what should I do...? JUST KIDDING! Thanks for the help, I will try again after the next restart! :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here. But one pc had 29 items to install while the other only had 7 items to install.

Several European PG cities, several airports and several bushflights…


Gerard

13900 8 cores @ 5.5-5.8 GHz / 8 cores @ 4.3 GHz (hyperthreading on) - Asus ROG Strix Gaming D4 - GSkill Ripjaws 2x 16 Gb 4266 mhz @ 3200 mhz / cas 13 -  Inno3D RTX4090 X3 iCHILL 24 Gb - 1x SSD M2 2800/1800 2TB - 1x SSD M2 2800/1800 1Tb - Sata 600 SSD 500 Mb - Thermaltake Level 10 GT case - EKWB Extreme 240 liquid cooling set push/pull - 2x 43” Sony 4K tv's as one wide front view

9900k : all 8 cores @ 5.0 GHz (hypterthreading on) - Asus ROG 370 - 4x Gb 3200 MHz cas 15 - Inno3D RTX 3090 X4 iCHILL 24 Gb  - 1x SSD M2 2800/1800 2TB - 2x  Sata 600 SSD 500 Mb - 1x 55” Sony 4K tv

My flightsim vids :  https://www.youtube.com/user/fswidesim/videos?shelf_id=0&sort=dd&view=0

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It worked like a charm after a restart. Thanks all!

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, tup61 said:

It worked like a charm after a restart. Thanks all!

Same here!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

well that was my first ever bizarre update issue since launch. restarted as suggested and downloaded a whopping 8MB to complete the installation. OK 😆


Drew Sikora

Staff Blog

Founder/Designer, MSE Airports

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Gaiiden said:

well that was my first ever bizarre update issue since launch. restarted as suggested and downloaded a whopping 8MB to complete the installation. OK 😆

Yes, come to think of it, this was my first ever update 'problem' too! I can't complain. 😉

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...