Jump to content
Sign in to follow this  
RobPol471

Nvidia driver 516.94 Game ready released

Recommended Posts

This version caused low frame rates and lots of stutters for me. Had to do a clean install of my previous version (512.95) to get back to normal.

FYI


Version: P3Dv5.4, P3Dv6  CPU: Core i7-13700K @ 5.5 GHz with HT on,  GPU: RTX 3080 12GB,  RAM: 32GB DDR-5MONITOR: 32" 4K with G-Sync enabled, OS: Win10 22H2, Target Frame Rate: P3D 120, NCP Max Frame Rate 35.

Share this post


Link to post

Top stuff for me better clarity no loss of FPS she is a keeper for me

  • Like 1

Share this post


Link to post
On 8/10/2022 at 6:57 PM, DonMuskopf said:

This version caused low frame rates and lots of stutters for me. Had to do a clean install of my previous version (512.95) to get back to normal.

FYI

As we learn over and over again, when it comes to computers, etc...one size does not fit all. Sorry it has not worked for you.

Sherm

Share this post


Link to post
6 hours ago, shermank said:

As we learn over and over again, when it comes to computers, etc...one size does not fit all. Sorry it has not worked for you.

Hey, no problem. I'm sure you helped others and that's what counts.

  • Like 1

Version: P3Dv5.4, P3Dv6  CPU: Core i7-13700K @ 5.5 GHz with HT on,  GPU: RTX 3080 12GB,  RAM: 32GB DDR-5MONITOR: 32" 4K with G-Sync enabled, OS: Win10 22H2, Target Frame Rate: P3D 120, NCP Max Frame Rate 35.

Share this post


Link to post
1 hour ago, DonMuskopf said:

Hey, no problem. I'm sure you helped others and that's what counts.

There is nothing wrong with the previous driver...it works

 

Sherm

Share this post


Link to post

I am on the latest driver and using P3dV4.5 and its running quite well, seems to be the most stable driver since end of april's drivers.

Share this post


Link to post

Anyone using P3 v5.3? That’s where I first noticed the issue q


Jose A.

Core Components: AMD Ryzen7 7700X - G.Skill FlareX 32 GB DDR5 6000 CL36 (XMP)  - Gigabyte B650M Aorus Elite AX  - Asus ROG Strix RTX3060 12gb

Storage: WD Black SN750 NVMe 1TB - AData sx8200 Pro NVMe 1TB - Samsung 860 EVO 500GB - Samsung 870 EVO 1TB

WIN10 - P3D v.5.3 HF2 - XPLANE 11 - MSFS

 

Share this post


Link to post
2 hours ago, jalbino59 said:

Anyone using P3 v5.3? That’s where I first noticed the issue q

I am using P3Dv5.3 no problems so far

  • Like 2

Share this post


Link to post
13 hours ago, airservices said:

I am using P3Dv5.3 no problems so far

Thanks. I installed the new drivers.  The exterior lighting is working great in version P3D v5.3 HF2.

   

  • Like 2

Jose A.

Core Components: AMD Ryzen7 7700X - G.Skill FlareX 32 GB DDR5 6000 CL36 (XMP)  - Gigabyte B650M Aorus Elite AX  - Asus ROG Strix RTX3060 12gb

Storage: WD Black SN750 NVMe 1TB - AData sx8200 Pro NVMe 1TB - Samsung 860 EVO 500GB - Samsung 870 EVO 1TB

WIN10 - P3D v.5.3 HF2 - XPLANE 11 - MSFS

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...